|
07-01-2008, 00:09 | #1 |
Guest
|
Reklam Alanı
>Sevgili arkadaşlar özellikle atama alamayıp ücretli öğretmenlik yapanlar için bu konudan bahsetmek istiyorum.. >Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezlerinde de artık Beden Eğitimi Öğretmenleri çalıştırılmaya başlandı buda bizler için yeni bir sektör ve iş imkanı yaratmaktadır. > >Bu alan nasıl bir alan???? > >Türkiye de bulunan ve engellilere hizmet veren tüm kurum / kuruluşlar ve bu sahada çalışan insanlardan oluşan bir sektör REHABİLİTASYON MERKEZLERİ... > >Arkadaşlar sektörde ciddi rakamlar dönmekte bu piyasada çalışan ve 2 ila 2,5 milyar alan arkadaşlarımız var yoğunluğunoluştuğu merkez İSTANBUL elbette ama Türkiyenin bir çok yerinde artık rehabilitasyon merkezlerine rastlamak mümkün Fizyoterapist yardımcılığı hidroterapistlik yani engelli çocuklarla havuz çalışmaları yapmak bizler için çok zor olan şeyler diğil bu konuda bilgisi olmayan arkadaşlar için sizleri haberdar etmek istedim bilginize.... > >Bu konuda sormak yada danışmak istediğiniz bir şey varsa yardımcı olmaktan keyif duyarım... > > |
Reklam Alanı |
08-01-2008, 21:21 | #2 |
Administrators
Teşekkürleriniz: 0
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 10 |
teşekürler sayın hocam kesinlikle dikkate alınması gereken bir konuu
|
08-01-2008, 21:29 | #3 |
Moderator
Teşekkürleriniz: 13
32 Mesajına 54 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 |
tşkler sevgili hocam çok dikkat edilmesi gereken bir bilgi
08-01-2008, 21:39 | #4 |
Çalışkan Üye
Teşekkürleriniz: 2
12 Mesajına 18 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 21 |
Ataması olmayıp, ücretli çalışmaktansa en güzeli bu merkezlerde görev almak olmalı. Arkadaşlar adına güzel bir haber.
08-01-2008, 23:14 | #5 |
Moderator
Teşekkürleriniz: 0
8 Mesajına 9 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 |
Çok haklısınız Fatma Hocam, keşke her yerde böyle bir uygulamayı zorunlu kılsalar, Çünkü bu işi en güzel yapacak olan kişiler ( Fizyoterapistlerden sonra) kesinlikle Beden Eğitimcilerdir. Ama büyük şehirlerde yaşayanlar tabii ki daha şanslılar....
Atanamayan arkadaşlara sonsuz başarılar diliyorum......
08-01-2008, 23:38 | #6 |
Guest
|
Ben teşekkür ederim arkadaşlar, umarım şu anda açıkta kalan yada iş arayan arkadaşlarımıza bir örnek teşkil eder ve bu alana girmekte tereddüt etmezler site yöneticisi arkadaşımıza sormadım ama sanırım bir sorun teşkil etmeyecektir izlenmeniz gereken yol www.rehabilitasyon.com adresi arkadaşlar bu siteye üye olup cv nizi bırakmanız iş istihdamını sağlamanız açısından çok yararlıdır.Rehabilitasyon bünyesinde çalışan fizyoterapistlerin,çocuk gelişimcilerin,işitme engelliler öğretmenlerinin,görme engelliler öğretmenlerinin,sosyal hizmetler uzmanlarının ve biz beden eğitimi öğretmenlerinin buluştuğu adreslerden biri bu site hem gündemi yakından takip etmek hemde sürekli yenilenen iş ilanlarını yakından takip etmek açısından güzel bir kaynak teşkil etmekte bu alanı düşünen arkadaşlarımın hepsine başarılar diliyorum şimdiden.. |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
beden, eĞİtİmcİler, merkezlerİnde, rehabİlİtasyon |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|