![]() |
egzersizi cumartesi 6 saat yapabilirmiyiz.
egzersiz hafta sonu 1 gün yapabilirmiyiz. örneğin sadece cumartesi 6 saat yapabilirmiyiz.
|
Bilgilerime göre 3+3 olabiliyor fakat 6 saat aynı gün olmuyor. Çünkü mantıklı düşünürsek bir günde 6 saat ders dışı egzersiz çalışmaları yapmak öğrenciler açısından zor olur.
|
arkadaşım 6 saat birden egzersiz yapılır mı,önce sen kendin mantıklı bir şekilde düşün sonra başkalarına sor.bir beden eğitimcinin sorması gereken bir soru mu bu?
|
egzersisin amacı para kazanmak değil arkadaşım çocuklara bir şeyler öğretebilmek...
|
zeliş sana katılıyorum.ben sınıf arkadaşın.tahmin et bakalım ben kim olabilrim 5 hakkın var:)))
|
ders ışı faaliyetleri haftada 3 gün 2şer saat yapmak durumundasın. ayrıca ders saatleri ve öğlen araları da olmaz. öğrencilerin boş zamanlarında olacak. cumartesi ve pazara 2 şer saat koyarsan diğer iki saatide hafta içi yapman gerekir doğrusu budur. ama müdür, müdür yardımcısı idare ederse 3 er saat yapıyorum diye kabul ettirebilirsin. fakat bir günde altı saat olmaz
|
neye dayanarak yazıyosun bunları anlamış değilim
|
sen neye dayanarak yazıyosun bunları anlamadım hangi genelge de ve ya yönetmelikte yazıyo 2 şer saat yapacakksın 3 er saat yapacaksın diye insanları yanlış bilgilendirme
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 00:47. |