![]() |
beden eğitimi dersine müdür girecek
Aarkadaşlar biz okulda iki beneden eğitimi öğretmeniyiz.Okulda 28şube var ve bu normalde ikiye bölünecekti ama okul müdürü beden eğitimi dersinden kendine ders almaya karar vermiş ve branşı fen bilgisi böyle bir yetkisi varmı
|
Böyle bir hakkı yok siz duruken kendisi beden eğitimi dersine giremez.
|
kesinlikle giremezzzz değil okul müdürü müfettiş gelse giremez kardeş öncelik branş öğretmeni ders saati fazlaysa bilemem...
|
okul müdürünün öncelikli girecegi ders kendi branşıdır. Kesinlikle giremez. Fakat okul müdürü ile münakaşaya girmek sizin açınızdan olumsuz sonuçlara yol açabilir siz bu sorunu sakin ve güzel bir şeklide anlatırsanız ikna olabilir.Burası Türkiye herşey olabilir. bu sorunlar giderilse eğitim de kalite olarak daha üst düzeyde olur.
|
Çok komik, bırak girsin,daha sonra müfettişlere bunu nasıl açıklayacak merak ettim. Bıranşımız ne kadar gözdeymiş herkes kendini beden eğitimi öğretmeni sanıyor.Kesinlikle yanlış bir uygulama arkadaşım sen sadece izle ve gül...geri adım atacaktır merak etme sanırım yeni bir müdür
|
Herkez öğretmen olabilir ama beden eğitimi öğretmeni olamaz.
|
hep deriz ya az daha okuyup beden eğitimi öğretmeni olsalarmış yaaa. ters düşmekten korkma herkes işini yapsın olmadı malzeme verme. Öğrencilere bak derse sen bir sınıf bul çık yukarı.
|
okul müdürleri müdürlükleri gereği derse çok fazla giremiyorlar, dolayısıyla girdikleri sınıfların dersi boş geçiyor. Bahçede dolaşabilecekleri bir dersi tercih ediyorlar ki o da beden eğitimi yada sosyal etkinlik oluyor. böylece sorunu çözüyorlar binada gürültü olmuyor öğrenci problem olmuyor. Tabi buarada senin ücret alman onları pek fazla ilgilendirmiyor kendi işi çözülmüş oluyor. Öğrenci biz dersimize beden eğitimi öğretmeni istiyoruz deyip velisini okula gönderirse ve birkaç tane veli bu hususta okula gelirse müdür haddini bilir. Başarılar.
|
evet,değişen yönetmeliğe göre sadece spor etkinlikleri 4-5 sınıflara müdür veya muavini girebiliyor maalesef.
|
adam müdürlük yapmaktan fen bilgisi branşının olduğunu ve öğretmenliği unutmuştur.burda çok ince bir konu var arkadaşım bu müdür bizim branşımızı küçümsüyor!niye mi ? şöyle ki; kendi branşında öğrencilere hiç bir bilgi veremeyeceğini biliyor, bizim dersimizi de zaten yok sayıyor girmesemde olur diyor.lütfen böyle insanlara fırsat veripte gelecek nesillerimizin spordan soğumalarına izin vermeyelim.!
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 05:51. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2006 - 2025, Türkiye'nin Beden eğitimi ve Spor Portalı
2007-2024 Türkiye'nin Beden Eğitimi ve Spor Portalı