![]() |
2010-2011 Beden Eğitimi 45678. Sınıflar yıllık planları - Salonsuz okullara göre -2
Toplam 1 Eklenti bulunuyor.
2010-2011 Beden Eğitimi 45678. Sınıflar yıllık planları - Salonsuz okullara göre -2
Planın içeriği: - Türkiye'de ilk defa üyelerin görüşleri ve isteklerine göre plan hazırlandı. - Türkiye'de ilk defa salonlu ve salonsuz okul planları olarak hazırlandı. - Türkiye'de bir ilk gerçekleşti ve hava koşullarında ekstradan bir aylık plan hazırlandı. Planın en sonuna eklenmiştir. - Planlar basamak basamak ilerlemiştir. - Hava koşulları göz önünde buluduruldu ve aralık, ocak, şubat ve mart ayının yarısına kadar sınıfta işlenecek şekilde konular yerleştirildi. Plan Konuları: - Kuralları öğreniyorum - Basketbol - Atletizm bir kaç dalı - Futbol - Voleybol - Badminton - İlk yardım ve spor sakatlıkları - Beslenme - Çeşitli Eğitsel oyunlar - Olimpiyatlar - Spor Organizasyonları - Spor Branşlarını tanıyorum Günlükler hazırlanıyor takip ediniz. Bu yıllık planın günlük planlarının olduğu sayfaya gitmek için tıklayınız.. |
hocam yıllık planlarınızı çok beğendim. yıllıklara uygun günlük planları ne zaman yayınlayacaksınız. tşk.
|
ellerinize sağlık günlüklerde yetişirse süper olur
|
arkadaşlar klavuz kitap var elimde klavuz kitabı olanlar günlük plan cıkaracak mı? ayrıca yıllıklar için teşekkürler.......
|
Alıntı:
Benim görüşüm ise yapılması gerekir. Çünkü kılavuz kitaptaki yıllıkla burdaki yıllık plan çok farklı o yüzden sorulduğunda gösterecek belgemiz olması lazım. yıllık planları yayınlamaya başladım temin edebilirsiniz sitemizi takip ediniz. |
Öğretmenim,değerli çalışmalarınız için teşekkür ederim.
|
Merhaba hocam link nerde göremiyorum. yardımcı olursanız sevinirim.
|
çok teşekkürler ellerinize sağlık
|
sayın hocam teşekkürler katkılarınız için
|
çorbada bizimde tuzumuz olsun
arkadaşlar yıllık plan zorunlu ama mersindeki seminerlerde günlük yapmamız gerekliliği fakat bu günlüğün çıktısının alınmaması onun yerine cd veya bilgisayarda saklanması gerektiği söylendi ve bununla ilgili yazı okundu ben size yazının internet adresini veriyorum siz nasıl isterseniz öyle yapın hepinize kolay gelsin http://iogm.meb.gov.tr/files/unite_y..._ders_2007.pdf |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:24. |