![]() |
2010-2011 Beden Eğitimi 45678. Sınıflar yıllık planları - Salonsuz okullara göre-1
Toplam 1 Eklenti bulunuyor.
2010-2011 Beden Eğitimi 45678. Sınıflar yıllık planları - Salonsuz okullara göre -1
Planın içeriği: - Türkiye'de ilk defa üyelerin görüşleri ve isteklerine göre plan hazırlandı. - Türkiye'de ilk defa salonlu ve salonsuz okul planları olarak hazırlandı. - Türkiye'de bir ilk gerçekleşti ve hava koşullarında ekstradan bir aylık plan hazırlandı. Planın en sonuna eklenmiştir. - Planlar basamak basamak ilerlemiştir. - Hava koşulları göz önünde buluduruldu ve aralık, ocak, şubat ve mart ayının yarısına kadar sınıfta işlenecek şekilde konular yerleştirildi. Plan Konuları: - Kuralları öğreniyorum - Basketbol - Atletizm bir kaç dalı - Futbol - Voleybol - Hentbol - İlk yardım ve spor sakatlıkları - Beslenme - Çeşitli Eğitsel oyunlar - Olimpiyatlar - Spor Organizasyonları - Spor Branşlarını tanıyorum Günlükler hazırlanıyor takip ediniz. Not: PLANIN BİR HAFTASINDA KAZANIMLARDA KARIŞIKLIK OLMUŞ 05.09.2010 TARİHİNDEN İTİBAREN DÜZELTİLMİŞTİR. BU TARİHTEN ÖNCE İNDİREN ÜYELERİMİZ DOSYALARI YENİDEN İNDİRMELERİ TAVSİYE EDİLİR. |
Planlar güzel. Bunlara ait günlük planlarda varmı? Eklenirse seviniriz..
|
Alıntı:
Günlükler hazırlanıyor takip ediniz. |
şu anda planlar inmiyor kerem hocam...selamlar
|
Alıntı:
şimdi tekrar deneyiniz. |
böyle planmı olur 678 aynı 45 aynı
|
Alıntı:
4.5. sınıftaki konular aynı, 6.7.8. sınıftaki konular farklı. Aşağıdan bakabilirsiniz. 6. Sınıf Konuları H ‘Basketbol’da paslaşıyorum’: H ‘Basketbol’da top sürüp, şut atıyorum H ‘Basketbol’da turnike çıkıyorum’: H ‘Basketbol’da Hücum ve Savunma’: 8. Sınıf Konuları: H ‘Basketbol’da paslaşıyorum ve top sürüyorum, şut atıyorum’ H ‘Basketbol’da turnike çıkıyorum’: H ‘Basketbol’da ribaunt’u ve perdeleme yapabiliyorum’: H ‘Basketbol’da Hücum ve Savunma’: buna nasıl bakmadan aynı diyorsunuz anlamıyorum bir türlü. Diğer bir konu hem aynı konular olsa bile kazanımları hiç incelememişsiniz. Kazanımları inceleseydiniz konuların aynı olması bir şeyi değiştirmeyceğini anlardınız. 6. Sınıf kazanımları : A.1.1. Seçili spor dallarına özgü hareketleri sergiler. A.1.2. Seçili spor dallarını yaparken spor dalına özgü ilke ve kuralları bilerek uygular. 8. Sınıf kazanımı: A.1.1.Seçili spor dalına özgü hareketleri geliştirir. A.1.2.Seçili spor dallarını yaparken spor dalına özgü ilke ve kuralları uygular. Bakın 6. sınıfta seçili spor dalına özgü hareketleri sergiler diyor 8. sınıfta ise seçili spor dalına özgü hareketleri geliştirir. Bu kadar basit konular aynı bile olsa yapacağınız etkinlikler farklı olabilir. Bunuda günlük planda belirtmişisz zaten. Lütfen azıcık planları inceleyiniz, daha sonra yeni müfredat hakkında bilgi sahibi olunuz ondan sonra buraya bu şekilde yazılar yazınız. |
ellerine sağlık hocam teşekkür ederim.
|
teşekkürler hocam ellerınıze sağlk.
|
emeklerinze sağlık hocam harikasınız
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 09:34. |