![]() |
2010-2011 Beden Eğitimi 4.5.6.7.8. Sınıflar yıllık planları - Salonlu okullara göre
Toplam 1 Eklenti bulunuyor.
4.5.6.7.8. Sınıflar 2010-2011 Beden Eğitimi yıllık planları - Salonlu ve çok amaçlı salonlu okullara göre
Değerli arkadaşlar bir kaç plan bitti, diğerler planlar bitmek üzere sadece biraz sabır diyorum. İsteklere göre bir çok plan hazırlıyorum. Sadece tayinim çıktığı için internet vs. taşınma gibi sıkıntılar var. inş. en kısa sürede diğer planlarıda yayınlayacağım. Acele etmeyiniz çeşit çeşit planlar bulunmaktadır. Yarın ve diğer günlerde planlar yayınlanacaktır. Beğendiğinizi alır kullanabilirsiniz yada birbirine harmanyalabilirsiniz. Planın içeriği: - Türkiye'de ilk defa üyelerin görüşleri ve isteklerine göre plan hazırlandı. - Türkiye'de ilk defa salonlu ve salonsuz okul planları olarak hazırlandı. - Türkiye'de bir ilk gerçekleşti ve hava koşullarında ekstradan bir aylık plan hazırlandı. Planın en sonuna eklenmiştir. - Planlar basamak basamak ilerlemiştir. Plan Konuları: (her hazırladığım planda konular yazılacaktır ona göre indirisiniz) - Kuralları öğreniyorum - Basketbol - Atletizm birçok dalı - Futbol - Voleybol - Cimanastik - Hentbol - İlk yardım - Sağlığımı koruyorum Günlük plan için aşağıdaki linke tıklayıp açılan sayfadan indiriniz. http://forum.bedenegitimi.gen.tr/201...ore-t9945.html Not: PLANIN BİR HAFTASINDA KAZANIMDA KARIŞIKLIK OLMUŞ 05.09.2010 TARİHİNDEN İTİBAREN DÜZELTİLMİŞTİR. BU TARİHTEN ÖNCE İNDİREN ÜYELERİMİZ DOSYALARI YENİDEN İNDİRMELERİ TAVDİYE EDİLİR. |
harikasınız hocam emeklerinize sağlık
|
Teşekkürler hocam.Elinize sağlık.Günlük planlarını ne zaman yayınlıyacaksınız.
|
hocam çok teşekkürler.Ellerinize ve aklınıza sağlık.
|
ellerinize sağlık
|
Eline sağlık kerem hocam eğitim -öğretiim yılının başarılı sağlıklı ve mutlu geçmesi dileğiyle
|
Alıntı:
gunluk planlarıda hazır en geç hafta sonuna kadar yayınlarım hocam takip ediniz. |
Emeğine sağlık
|
teşekkür ederim
|
Kerem Hocam emeğinize, elinize sağlık çok teşekkürler hocam
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:00. |