![]() |
2010-2011 Beden Eğitimi 4.5.6.7.8. Sınıflar yıllık planları - Salonsuz okullara göre
Toplam 1 Eklenti bulunuyor.
2010-2011 Beden Eğitimi yıllık planları - Salonsuz okullara göre
Planın içeriği: - Türkiye'de ilk defa üyelerin görüşleri ve isteklerine göre plan hazırlandı. - Türkiye'de ilk defa salonlu ve salonsuz okul planları olarak hazırlandı. - Türkiye'de bir ilk gerçekleşti ve hava koşullarında ekstradan bir aylık plan hazırlandı. Planın en sonuna eklenmiştir. - Planlar basamak basamak ilerlemiştir. - Hava koşulları göz önünde buluduruldu ve aralık, ocak, şubat ve mart ayının yarısına kadar sınıfta işlenecek şekilde konular yerleştirildi. Plan Konuları: (her hazırladığımplanda konular yazılacaktır ona göre indirisiniz) - Kuralları öğreniyorum - Basketbol - Atletizm bir kaç dalı - Futbol - Voleybol - İlk yardım ve spor sakatlıkları - Beslenme - Çeşitli Eğitsel oyunlar - Olimpiyatlar - Spor Organizasyonları - Spor Branşlarını tanıyorum Gecikmeden dolayı hepinizden özür dilerim. Desteklerinizi esirgemeyiniz... Dosya ektedir. Bu yıllık planın günlük planını indirmek için tıklayınız... |
ellerinize sağlık hocam tşkler
|
ellerinizee emeğinize sağlıkk hocam:):)
|
ellerine sağlık hocam
|
emeğine ve ellerine sağlık hocam...
|
Planınızı indirdim. Yarın inceleyeceğim. Fikirleri o zaman yazacağım. Yalnız bu plana uygun günlüklere baktım eklenmemiş. Hazır değil mi? Eklenecek mi? Teşekkürler.
|
teşekkürler elinize sağlık
|
Kerem hocam çok teşekkürler ellerinize yüreğinize emeğinize sağlık...Çok güzel olmuş...
|
teşekkürler hocam yıllık plana uygun ders planları (günlük) olsa daha iyi olurdu.
|
herşey için teşekkürler
hakkınızı helal edin hocam:) |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 19:51. |