![]() |
2010-2011 Beden Eğitimi 6. sınıf örnek yıllık plan
Toplam 1 Eklenti bulunuyor.
örnek yıllık plan
|
planda eksik gördüğünüz veya eklenmesini istediğiniz konuları belirtebilirsiniz...
|
Öğretmenim 6.sınıf planınız çok güzel olmuş. Ellerinize ve emeğinize sağlık. Ancak hiçbir düzen alıştırması göremedim. Yanlışmıyım acaba ?
|
Hocam öncelikle elinize sağlık,
Bir görüşüm olabilir diye düşünüyorum. Aralık ayında voleybol yapmamızın mümkünü yok.Birde 6.sınıfta daha çok oyun etkinliği olması gerektiğini düşünüyorum.Malum müfredat öğrenci merkezli diyor ya. |
Hocam emeğinize sağlık,cesaretinizden dolayı kutlarım en azından kendi emeğinizle bir yıllık plan yapmışınız."Yaparak yaşayarak, anlatım, gösteri" metodu almışınız acaba programda çok metot varda.saygılar sunuyorum.
|
yıllık planda düzen alıştırmaları yıla yayılırsa daha güzel olacaktır.düzen alıştırmalarıda eklenirse daha hoş olur.beden eğitimi demek düzen demek.düzen demek disiplin demek.disiplin demek okul kurallarına uymak demek.bunlarda biz beden eğitimi öğretmenlerinin en çok dikkat ettiği hususlar demek.emeğinize sağlık
|
bencede yıılkı planınız mükemmel olmuş.inşallah 7 ve 8.sınıflara uygun planları ve günlüklerinde gönderirsiniz.bu arada birde arkdaşlar sanırım düzen alıştırmaları konuları yeni müfredatta yok oyüzden arkadaş plana almamıştır.
|
Sayın Hocam, Ellerinize sağlık...
|
Hocam teşekkür ederiz.Ellerinize sağlık.
|
ellerinize saglık hocam çok güzel olmuş.bence düzen alıştırmaları yıllık plan da yer almasa bile bizlerin uygulaması gerekir diye düşünüyorum...ne kadar öğrenci merkezli olsun deselerde disiplin olmadan hiç bir şey olmaz ...
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:03. |