![]() |
slmlar arkadaşlarben Kocaelide beden eğitimi öğretmeniğim bu gün elime bir genelge geçti ve 4,5 seçmeli dersin iki saatinin de bilişim teklonojileriseçmeli dersi okutulması isteniyor ben soruyorum peki spor etkinliği seçmeli dersi yada diğer seçmeli dersler niçin koyuldu burada büyük bir problem var belkide çocuklar başka bir seçmeli ders almak istiyorlar (medya okuryazarlığı, spor etkinliği, vs..) anladığım kadarıyla meb 4,5 in seçmeli dersinin iki saatininde bilişim teklonojileri okutulmasını istemiş bu bizlere yapılmış bir haksızlık bence yorumları bekliyorum tşkler.
|
kesinlikle katılıyorum bizlere çok büyük haksızlıklar yapılıyor.Zaten bilgisayar dersi varken spor etkinliklerini kolay kolay kimse seçmez.birde bu genelgede görmedim ama bilişimin okutulmasının zorunlu tutulması yanlış,o zaman bilişimi zorunlu okutulacak dersler arasına koysunlar
|
sevgili arkadaşlar bu konuyla ilgili sıkıntımıben daha önce de yazmıştım. sanki bizi bitirmeye çalışıyorlar... ders saatlerimizi düşürdüler zaten, sporsal etkinlik dersini de seçtirmiyorlar.... eee ne anladık biz bu işten!!! aslında aklımdan daha çok kötü şeyler söylemek geçiyor ama..... umarım herşey düzelir ama bu kafalarla işimiz çok zor... sevgiler..
|
müdürüm bana ders vermemek için elinden geleni yapıyor seçmeli spor etkinliğini seçmedi 4-5 lere girmemi engellemeye kalktı,açıkçası ben beden eğitimini sindirmeye çalıştıklarını düşünüyorum lafa gelincede biz sporu seviyoruz diyorlar,girdiğim derslerden zevk bile almıyorum artık...
|
bende görevlendirme olarak ( kendi okulumda ders saatimi dolduramadığım için ) bi ilköğretime gidicem bakalım yeni eğitim öğretim yılı bana neler getirecek artık seçmeli spor etkinliği mi olur yoksa 1 saatlik beden eğitimi dersi mi olur görücem müdür bey neyi uygun görürse artık keyfine göre :(
|
işimiz zor |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 09:09. |