![]() |
arkadaş lar okulda beden egitimi öğretmeni varken 4-5 sınıfların beden eğitimi derslerine müdür girebilirmi bu konuyla ilgili yönetmelik varmı aydınlatırsanız memnun olurum
|
bununla ilgili bir yönetmelik varmı bilmiyorum ancak idarecilerin 6 saat derse zorunlu gireceği maddesi ek ders yönetmeliğine girdiğinde okullara gönderilern yazıda "idareciler eğer önceden branş öğretmeni ise kendi branşında derse, eğer önceden sınıf öğretmeni ise spor etkinlikleri, halk kültürü gibi seçmeli derslere girebilirler" diye bir yazı gelmişti okulumuza bunu bende okudum. ancak okulunda beden eğitimi öğretmeni varken spor etkinlikleri dersine ben gireceğim diyen idareciye ne denir siz düşünün! kolay gelsin |
merhaba hocam, beden eğitimi öğretmeni varken kesinlikle yönetici giremez ... bugün toplantımız vardı, müfettişe sorduk. eğer dersin öğretmeni yoksa girebilir dedi ama varsa giremez ... sevgiler...:))
|
aydınlattıgınız için teşekkürler arkadaşlar
|
rica ederiz..))
|
des sizin hakkınız hocam, o zihniyetteki bi müdürle Allah kolaylık versin
|
EĞER SEN 21 SAAT DERSE GİRMİŞSEN MÜDÜR SANA BU DERSLERİ VERMEK ZORUNDA DEĞİL ZATEN KENDİNE KOLAYLIK OLSUN DİYE BÜTÜN İDARECİLER BU DERSLERİ İSTER AT TOPU OYNASIN BEBELER :)
|
arjadaşlar seçmeli der saati iki saat bizde 1 saati bilgi sayar seçiliyor diğer bir saatine 2 saat olan sportif etkinlik dersini parçalyıp 1 saat sportif etkinlik seçebilirmiyiz.bu konuda bir şey biliyorsanız .....? müdür sectirmedi artısında medya okur yazarlığını seçti bu dersin okullarda öğretmeni yok herkese veriyor türkçeciside alıyor matematikciside |
Ramazan hocam merhaba, seçebilirsiniz tabii ki, bende de aynı durum sözkonusu, 1 saat sporsal etk. 1 saat de bilişim teknolojileri dersi seçtik. Bunu müdürünüze iletin...:) selamlar
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:30. |