![]() |
beden egt.dersinde kalp krizi geçiren çocuk
bugün basında yer alan habere göre seyhan fatih ticaret lisesinde bir öğrenci derste kalp krizi geçirip ölüyor.:(
olay okulun güvenlik kameralarından saniye saniye çekilmiş öğretmen başlarında değil öğrenciler futbol oynuyor olay sonrası bir öğrenci okula koşup beden eğt.öğrtmenini çağırıyor. öğretmen ilkyardım müdahelesi yapıyor ama malesef.. işimiz çok riskli arkadaşlar hergün derste çocuğun başında durursun bi gün belkide 5dk ordan ayrılman gerekir. olan olur sizce böyle bir durumda bizi neler bekler bu ve bunun gibi durumlarla karşılaşmamak için nasıl önlemler alınmalı ben bazen çocuklara cimnastik hareketleri yaptırırken bi bakıyorum birisi arkada kendi başına hareketi yapmaya çalışyo hep korkuyorum düşüp bi yerini kırsa kötü şeyler olsa falan nolur acaba.naparız. YORUMLARINIZ arkadaşlar nasıl önlemler alabiliriz. |
Günlük planda futbol işlenmesi gereken bir derste de bu tarz olaylar olabilir. Öğretmen ders sırasında öğretmenler odasında ya da dersin işlendiği alanda bulunsa da bulunmasa da öğrenci kalp krizi geçirebilir. Bence önemli olan öğretmenin olayda ihmalinin olup olmadığıdır.
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:57. |