![]() |
1. Kademe Yardımcı Tenis Antrenör Yetiştirme Kursu
Türkiye Tenis Federasyonu tarafından Ankara, Bursa ve Trabzon'da 1. Kademe Adana'da ise 2. Kademe Yardımcı Tenis Antrenör Yetiştirme Kursu açılacktır.
TTF 1. Kademe Yardımcı Tenis Antrenör Yetiştirme Kursu Duyurusu (Ankara) » TTF 1. Kademe Yardımcı Tenis Antrenör Yetiştirme Kursu Duyurusu (Bursa) » TTF 2. Kademe Yardımcı Tenis Antrenör Yetiştirme Kursu Duyurusu (Adana) » TTF 1. Kademe Yardımcı Tenis Antrenör Yetiştirme Kursu Duyurusu (Trabzon) TTF |
tarihleri yok bilgi verirmisiniz?
|
bunlara giremiyorz bilgi alamoıyorz
|
arkadaşlar kurs tarihlerini göremiyorum....bilgisi olan varmı???
|
bursa hakkında bilgi istiyorum yer tarih vs ?
|
arkadaşlar ankaradaki ne zamn bilgisi olan varsa lutfen yazsın ?
|
Arkadaşlar tenis antrenörlüğü kursları hakkında GSGM Spor Eğitim Dairesi Başkanlığı'ndan ya da Türkiye Tenis Federasyonu'ndan bilgi alabilirsiniz.
GSGM Spor Eğitim Dairesi Başkanlığı: Telefon: (312) 4303306 E-Posta: sporegitim@gsgm.gov.tr Türkiye Tenis Federasyonu: Telefon: (312) 3097770 – 3107774 E-Posta: tenis@ttf.org.tr |
arkdaslar 4 gundur bu verdıgınız numaraalrı aıryorum kımseye ulasımıyorum.
:( ulasamıyorum ne yapabılırım ? |
aşağıdaki mail adreselerini ve numarlarını tekrar bir deneyiniz. yada federasyon sayfasından mesaj atınız.
TÜRKİYE TENİS FEDERASYONU MERKEZ OFİS Adres:Ulus İşhanı Kat: 7 Ulus/AnkaraTelefon :(0.312) 309 77 70 – 310 77 74Faks :(0.312) 310 73 45Elektronik Posta Adresleri Genel Sekreterlik :generalsecretary@ttf.org.trGenel Sekreter :naci.numanoglu@ttf.org.trGenel İletişim :tenis@ttf.org.trTÜRKİYE TENİS FEDERASYONU İSTANBUL BÜROSU Adres: Ömer Avni Mah.İnebolu Sok. No:9 Sözer Apt. Kat:4 D:10 Kabataş – Setüstü / İSTANBULTelefon : (0.212) 244 99 25 – 26Faks : (0.212) 244 99 27Elektronik Posta Adresleri Merkez Hakem Kurulu : mhk2010@ttf.org.trMHK Başkanı :omer.eralp@ttf.org.trPerformans, Kulüpler, Tescil, Turnuvalar, Klasman, Lisans :performans@ttf.org.trPerformans Sorumlusu : ahmet.sert@ttf.org.trSenior Tenis, Kulüpler, Tescil, Turnuvalar,Klasman, Lisans : seniors@ttf.org.trSeniors Sorumlusu:erdem.catik@ttf.org.trUluslararası İlişkiler : international@ttf.org.trUluslarası İlişkiler Sorumlusu : serdar.sumer@ttf.org.tr http://213.139.255.132/?page_id=15 |
ya arkadaşlar ben beden eğitimi öğretmenliği bölümünden bu yıl mezun oldum. sorum şu: ben 1. kadememi 2. kadememi alabilirim? bide ne tarihlerine ne de ücretine ulaşılmıyor yardımcı olursanız sevinirim.
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:38. |