![]() |
Spor malzemesi paylaşımı
Merhabalar, bazı meslektaşlarımızın malzeme sıkıntısı çektiğini okudum. Forumda bu durumla ilgili paylaşım platformu oluşturulsa çok faydalı olacağı kanısındayım. Bir yandan elinde ihtiyaç fazlası malzeme olan, bunun yanında malzemeye ihtiyacı olan meslektaşlarımız bir araya gelerek paylaşımda bulunabilirler. Saygılarımla.
|
çok iyi bir fikir
|
Bence de çok iyi olur.
|
Başlık günceldir.
|
Hocam benimde aklıma gelen bu düşünceniz için öncelikle çok teşekkürler."Malzeme Becayişi" başlığı altında site yöneticilerine ayrı bir bölüm açmalarını rica etsek nasıl olur ? Gerçekten işe yarıyacağı kanaatindeyim.
|
Alıntı:
|
Tamam arkadaşlar isteğiniz üzerine yeni bir bölüm oluşturdum. buyrun burada paylaşım.
http://forum.bedenegitimi.gen.tr/spo...gisi-f149.html |
evet batıda olmama rahmen bizim köy okulumuzda malzeme ile ilgili cok buyuk sıkıntımız var gönderebilecek arkadasımız varsa kargo ucretini karsılar alırım şimdiden teşekkürler
|
spor malzemesi
üniversitelerimizde her sene değişen malzemelerimizi forum siztelerimizden haberleşerek birbirimize becayiş yada gönderme işlemlerinde bulunarak türkiyenin her yerine bu şekilde iletişimler kurarak yardımcı olabiliriz
|
spor malzemezi
okullarımızda yardım kulüplerimizden destek alarak spor malzemesi bakımından ihtiyacı olan okullarımız için destek fonu oluşturabiliriz bu şekilde malzeme ihtiyacımızı çözmek için adıkm atmış olabiriz.
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 20:58. |