![]() |
slm herkese
bazı arkadaşların yaptığı planlarda eksiklikler var bu seneki planlarda eski yıllarda ki gibi branşlarında ayrı bir hanesi olacak.Bunu sene sonundaki formatör kursunda Dilaver Nebioğlu nun hazırladığı sunumda gördük.ilgili arkadaşlara duyrulur. |
Öncelikle ilginizi için teşekkür ederim Hocam dediğinizi tam olarak anlamadım. MEB yayınlamış olduğu yıllık plan örneklerinden alarak planları yaptım. Konuya açıklık getirimisinizhocam.
|
evet hocam açıklarsanız sevinirim dilaver nebioğlu kimdir branşların ayrı bir hanesi olacak ne demek bize gönderilen kılavuz kitaplardada yok o
arkadaşım lütfen açıklık getir bizde öğrenelim olmazsa nebioğlunun sunusunu gönder paylaşalım |
Hocam Nebioğlu Hocamız Müfettiştir.
|
slmlr herkese... zaten yeni programı sevemedim ben yaa... çok karşık geldi bana.. ve tam teşekküllü okullara göre yapılmış... valla aklımdan eski planları yapmak geçiyor... yine de yeni programa bakıcam ama...
|
slm herkase diaver nebioğlunun yaptığı yıllık planlar elinizde var mı?
|
valla ben bu yeni sistem çıkana kadar dilaver beyin planlarından yaptım..benimkiler eski planlar..valla ne yalan söyleyim o planlar daha iyiydi..bu yeni müfredat planlarını ben beğenmiyorum..
|
BİLGİLENDİRDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM,SAYIN HOCAM KENDİ OKULUMDA BRANŞLARA GÖRE YENİ PROĞRAMI UYGULADIM BEN.TEORİK BİLGİLERDE ÖĞRENCİLER SIKILDI.BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLERİM
http://www.bedenegitimi.gen.tr/forum...s/smiley32.gif |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 23:36. |