![]() |
DERS DIŞI EGZERSİZ ÖĞLE ARALARINDA YAPILABİLİR Mİ? YAPILAMAZ MI? ANADOLU LİSELERİNDEKİ DURUM NASIL ACABA
|
İlköğretim kurumları yönetmeliği Ders Etüt ve Dinlenme Süreleri MADDE 9 – (Değişik:RG-02/05/2006-26156) Normal öğretim yapan okullarda yemek ve dinlenme için en az 40, en çok 60 dakika ara verilmesi esastır. Ancak bu süre, valiliklerce okulun ve çevrenin şartlarına göre de düzenlenebilir. Yatılı ilköğretim bölge okullarında etüt için günde iki ders saati ayrılır. Ayrıca ilköğretim okullarında ders dışı zamanlarda düzenlenecek isteğe bağlı etütler ile kurslardaki ders saati süresi ve teneffüsler de aynı yolla belirlenir. yönetmelikte de görüldüğü üzere öğlen arası öğrencilerin dinlenmesine ayrılmıştır, herhangi bir faaliyet gerçekleştirilemez... |
ders dışı egzersiz çalışmaları yarı yıl tatilinde yapılırmı.
|
ancak telafileri yaparsınız... onuda onay alarak.
bu calışma için ekders ücreti tahakkuk edilmez sıkıntılı bir konu uzak durmanızı tavsiye ederim... |
hocam yukarıda belirtmiştim dinlenme zamanlarında herhangi bir faaliyet yapılamıyor batro hocamın dediği gibi telafi yapılabilir belki ama ekders ücreti alamazsın.
|
"gustavyo http://www.bedenegitimi.gen.tr/forum.../drop_down.gif "Hocam çok güzel açıklamışın teşekkür ederim.
|
araştırıp paylaşmak güzel şey öğrenmek daha da güzel şey bu bağlamda site çok faydalı böyle bir siteyi kazandıranlardan Allah razı olsun. |
pardon arkadaşlar size bir soru soracam.taşımalı eğitim veren okullarda egzersizi nasıl yapacaksınız? ders dışında yapmak olanaksız.bunun bir yolu yok mu? sizlerden yardım istiyorum teşekkür ederim.
|
açıklamanız için teşekkürler
|
Alıntı:
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 05:38. |