![]() |
#cad7f7 1px solid; #cad7f7 1px solid; 1px; 4px; 4px; FONT-FAMILY: Trebuchet MS; BORDER-TOP-WIDTH: 1px; FONT-SIZE: 8pt; BORDER-RIGHT: #cad7f7 1px solid; 1px" id=table120
FONT-FAMILY: Trebuchet MS; #0000a6; FONT-SIZE: 8pt; FONT-WEIGHT: bold" height=21 =../s/s/orta_mavi.gif>ANTRENÖRÜN ROLÜ <ADDRESS MARGIN: 0in 0in 0pt"> Öncelikle savunma fundamentalini öğrenin sonra bunları kendi savunma anlayışınıza nasıl adapte edeceğinizi kararlaştırın. Bilgili antrenör kendine güvenen antrenördür, bu da oyuncuların</ADDRESS> <ADDRESS MARGIN: 0in 0in 0pt">sisteme olan inançlarını sağlayan en önemli faktördür. Daha sonraki aşama öğretici</ADDRESS> <ADDRESS MARGIN: 0in 0in 0pt">olabilmenizdir. Burada anlatım ve gösterim birinci derecede önemlidir. </ADDRESS> <ADDRESS MARGIN: 0in 0in 0pt"></ADDRESS> <ADDRESS MARGIN: 0in 0in 0pt">Bir diğer konu organizasyon becerinizdir. Pozitif olabilmeniz bir başka önemli özelliğiniz olmalıdır. Son olarak da sabırlı olmalısınız. Burada özetlenen yaklaşımları ne kadar dikkate alırsanız iyi ve başarılı antrenör olma şansınız o kadar artar. Takım İçi İlişkilerin GüçlenmesineYardımcı Olacak Küçük Fikirler:</ADDRESS> FONT-FAMILY: Trebuchet MS; FONT-SIZE: 8pt" id=table121 width=300> Arkadaşlarını tanı Olumlu Konuş Ben Yerine BİZ Eleştirme Samimi ve Açık Ol İyi Örnek Ol Cesaretlendir Arkadan konuşma Yardım Et <ADDRESS MARGIN: 0in 0in 0pt">Hurşit Baytok</ADDRESS> |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:07. |