![]() |
SEVGİLİ ARKADAŞLAR,,, BADMİNTON FEDERASYONU ANTRENÖRLÜK KURSLARI (1. ve 2.) AÇMIŞ BULUNMAKTADIR.<WBR>..İLLERİNDE KATIMAK İSTEYENLER FED.İL TEMS..İLE GÖRÜŞEBİLİR..ARZU EDENLER BENDEN DE BİLGİ ALABİLİR. İRFAN ÇALIŞIR BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRT.. MERSİN II.Kademe Antrenörlük Kursunda Başvuruda İstenen Belgeler; -4 adet fotoğraf -I.Kademe Antrenör Belgesi - Badminton Seminer Belgesi - Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden cezaları olmadığına dair yazı (aslı) - Sağlık raporu (sağlık ocaklarından) - Savcılık iyi hal kağıdı (aslı) - Nüfus cüzdanı sureti (TC Vatandaş No ve Resimli) veya nüfus kağıdı ftkp.. - Kursa katılacak adaylar Ankara Garanti Bankası GSGM Bürosu711-6299430 nolu hesabına Badminton Antrenörlüğü için 150 TL yatıracaklardı<WBR>r. I.Kademe Antrenörlük Kursunda Başvuruda İstenen Belgeler; -4 adet fotoğraf - Diploma Sureti (noter tasdikli, kamu kurum ve kuruluşlarında görevli olanlar için kurum onaylı) - Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden cezaları olmadığına dair yazı (aslı) - Sağlık raporu (sağlık ocaklarından) - Savcılık iyi hal kağıdı (aslı) - Nüfus cüzdanı sureti (TC Vatandaş No ve Resimli) - Kursa katılacak adaylar Ankara Garanti Bankası GSGM Bürosu711-6299430 nolu hesabına Badminton Antrenörlüğü için 100 TL yatıracaklardı<WBR>r. Önemli Not : İl veya ileçelerden en az 40 kişilik bir Antrenörlük kursubaşvurusu olursa BadmintonAntrenörlük kursu açılabilir. - 40 kişi içerisinde Besyo mezunu olmayanların sayısı en az 20 kişi olursa kursa Besyo mezunu olmayanlarda katılabilir. - Başvuru yapanların tamamı Besyo mezunu olduğunda ve 35 kişilik bir sayı ile de Antrenörlük kursu açılabilabilir |
bu kurs kaç gün sürecek ve tarih süreleri nezaman ben tokat temsilcinize ulasamadım oyüzden burda acılıp açılmayacağınıda öğrenmem mümkün olurmu tesekkürler |
ben mardinde görev yapıyorum sayı tamamlanırsda burada açılma şansı nedir ve bizler kaç gün katılacağız mardin temsilciniz varmı
|
bursa da oturuyorum burada hangi tarihlerde açılma ihtimali var acaba (1 kademe ant kursu)
|
ben izmirde oturuyorum burada ne zaman açılacak haber verirseniz sevinirim. |
il gençlik we spor müdürlüklerinden bunları daha iyi öğrenebilirsiniz
|
merhabalar bende bursada yaşıyorum. bursada 1.kademe antrenörlük kursları verilecegi konusunda hiç bir bilgiye rastlayamadım.şehir temsilcisinede ulaşamadım beni yönlendirirseniz çok mutlu olurum.
|
hocam ben kuddusı sever besyo okuyorum bna dtylı bılgı gonderebılır mısınız
|
ı. Kademe badminton antrenörlük kursu
Amasya da ne zaman acılıyor acaba yada ne zaman acılıcak bana bir bilği ulaştırabilirmisiniz.k.maraş ve civarları da olabilir.ı. Kadame badminton antrenörlük kursuna katılmak istiyorum..
|
merhaba hocam be istabulda oturuyorum.burda ne zaman ve nerede bütün hakemlikleriçin 1.kademe ne zaman açılacak bilgi verirseniz sevinirim.
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 03:52. |