![]() |
Alanya Demirtaş Tırılar köyü beden eğitimi öğretmeniyim..okul yeni açıldı ve taşımalı.çocukların madddi durumu çok kötü ve okulda sıfır malzeme var arkadaşlar...ben malzeme için elimden geleni yapıyorum ama sizinde yardımlarınızı bekliyorum..ama desteğe ihtiyaç var...spor malzemesi deyince geri çekliyorlar..bizi kardeş okul seçen ve ya malzeme yardımı yapan herkese şimiden teşekür ederim...yapmayanlarında canı sağolsun..
|
Değerli meslektaşım, geçen sene bende aynı durumdaydım. Büyükşehir belediyesine dilekçe verdik.Sorun halledildi. Top minder masa tenisi masası geldi biraz rahatladık.bu sene yine dilekçe vereceğiz inşallah yardım gelir. İnşallah sizede yardım gelir.http://www.bedenegitimi.gen.tr/forum...s/smiley20.gif |
arkadaşlar bende mardin de bir köy okulunda beden eğitimi öğretmeniyim. aynen bizdede taşımalı eğitim yapılıyor. eğer yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa lütfen bize ulaşmaya çalışsın.. defelarca bildiğim tüm federasyonlara ve kurum kuruluşlara mail attım hiç bir cevap alamadım. kendim 2 yıldan beridir malzeme ihtiyaçını karşılamaya çalışıyorum. sadece 700 tl kendi cebimden top aldım. ama sadece topla ders işlenemiyor. diğer malzemelerede benim gücüm yetmiyor. yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum
|
hocam ildemi çalışıyorsunuz?ilçede aynı sorun olmuşş bi okul müdürü direk belediyeye gitmiş yardım için ama adam şuan soruşturma geçiriyor..yani anlayacağınız biz millieğitime milli eğitim belediyeye yazacakmış ama sponsor bul deyip çekiliveriyorlar..valla bende ne yapacağımı şaşrdım açıkcası..:(
|
Arkadaşlar bende Bingöl çavuşlar köyü yeni yerleşim iöo görev yapmaktayım. bende öğrencilerimden biraz toplamaya çalıştım ama velilerin durumu belli bazı velilerde topu ne yapacakmışsınız yaklaşımında , ben de kendi imkanlarımda ve toplayabildiklerimle bir kaç voleybol topu aldım.... fakat yeterli değil... eğer yardımda bulunacak arkadaşlar varsa mail adresim saziye79@hotmail.com. şimdiden tşkkr edrim.. Şaziye GÜZ bingöl
|
hayır hcam ilçede ve taşıma merkezi bir köy okulu..evet bende duydum bürokrasi işte...:(diyecek laf çokta susuyoz işte...bakanlığı bile aradım ama 2009 bütçesi bitmiş..2010 için ancak dediler..hayırslı artık:(
|
allah kolaylık versin arkadaşım..
|
anacığımm.. yazılanları okuyunca bi tek ben değilmişim dedim yardım isteyecek olan.Ankara merkez köy okulundayım kendimi parçaladım2 voleybol,2 basketbol,2 futbol topu aldım.sizden malzeme istemeye utandım açıkcasıı.ne olcak bu halimizz:(((( nedir bu çıkmazlık anlamadım
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 21:59. |