![]() |
2009-2010 Beden Eğitimi Dersi I. DönemZümre Toplantısı
Dosyayı indirmek için tıklayınız... Gön. Ali TATLI Hocamıza çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz. |
TEŞEKKURLER
|
ellerinize sağlık çok güzel ve ayrıntılı olmuş
|
1. Atatürk ve Türk Büyükleri adına saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması, Yoklama. />
2 Yıllık ders planlarının Atatürkçülük konularına göre hazırlanması. 3 T.C. Anayasasında ve Milli Eğitim Temel Kanununda <I mso-bidi-font-style: Beden Eğitimi ve sporla[/I] ilgili maddelerin tespiti. 6. Geçen sene ders içi ve ders dışı faaliyetlerde yaşanan sıkıntılar. 7. Kılık kıyafet konusu. 8. Spor kulübü defter ve evraklarının durumu 9. Spor kulübü aidatının belirlenmesi ve toplanmasıyla ilgili yaşanan sıkıntılar 14. M.E.B. İlköğretim Kurumları Sosyal Etkinlikler Yönetmeliğine göre oluşturulacak Spor Kulübü ve Etkinlikleri Sayın Ali TATLI hocam emeğinize sağlık,teşekkür ederim.Zümre öğretmenler kurulunda yukarıdaki maddeler yazılımı,ayrıca sosyal etkinlikler yönetmeliğine göre mi spor kulübü oluşturuluyor.Acaba okul spor kulüpleri yönetmeliğinden haberiniz varmı.Çalışmalarınızda başarılar diliyorum. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 21:53. |