![]() |
Beden Eğitimi Mezunlarına Formasyon |
NE GEREĞİ VAR YAKINDA BEDEN EĞİTİMİ DERSİNDE ATAMA BİLE OLMAYACAK...
DERS SAYISI DÜŞTÜKTEN SONRA ONCA LİSEDE ÇALIŞAN ARKADAŞLARIMIZ NORM KADROSU FAZLALILIĞI OLACAK... |
formasyon verilen arkadaşlar atandı da şimdi formasyon verilmeyenlere mi geldi sıra,eldeki silahlarınızı bir kullanın,artı kaç tane atama yapıyosunuz ki parmakla mı sayalım,zaten 1 saatcik bir dersle idare etmeye çalışıyoruz,onuda alacaksınız diye tedirgin haldeyiz |
aynen katılıyorum.okuduğunuz okula girmeden önce bölümlerin sınavları var arkadaşlar.kazanan öğretmenlik okur yada antrenörlük veya yöneticilik.
üniversiteye kendimi atayım diye yırtınırız hangi bölüm önemli değil diyerek.okul biter hadi formasyon olsunda öğretmen olayım.ne kadar kolay dimi 20000 mezundan 300 kişi alan devlet bide size formasyon versin.herkes işini yapsın arkadaş.istemediğin bölümü okumasaydın |
doğru şeyler söylüyorsunuz da en azından özel okullarda görev yapabiliriz neden bu kadar ters algılıyorsunuz herşeyi atama olmuyor ama kpss 75 80 alın bal gibide atanıyorsunuz |
peki her üniv veriyomu belirli yerlerdemi verilecek öğrenebilirmiyim. teşk
|
beden eğitimi mezunlarına ne formasyonu veriliyor anlayamadın zaten öğretmen olarak atanabiliyorlar yanlışmı biliyorum?
|
Arkadaşlar benim bildiği kadarıyla formasyon spor yöneticiliği,antrenörlük ve rekreasyon okuyan arkaşlar için..
|
Alıntı:
|
arkadaşlar ben geçtiğimiz sene ant. mezun oldum. şuanda kolejde çalışıyorum basketbol ant. olarak ama öğretmenliği alabilirsen derslerede girebilirsin dediler hiç olmadı özel kolejlerde ant. yapma hakımız olması gerektiğini düşünüyorum
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:46. |