![]() |
2009-2010 Spor Kulübü Aidatı Ne Kadar Toplanacak?Bu konuda sorular var, bunun hesabı şu şekildedir.
2) (Değişik: 2.5.1997/22977 RG) Kişi başına yılda, devlet memurları aylığına uygulanan kat sayı x 50 gösterge tutarı TL.'nı geçmemek üzere spor kulübü üyelerinin aidatlarından, Memur maaş katsayısı* 50 dir 0,05592* 50 = 2,796 TL yapar. En fazla bu parayı toplayabilirsiniz. Bundan fazla toplanan paralar bağış olarak yazılacaktır. Allah kolaylık versin çalışmalarınızda başarılar dilerim. |
sağol hocam
|
bilgilendirdiğiniz için teşekkürler hocam. yarın ilçe zümresi vardı. süpersiniz hocam.http://www.bedenegitimi.gen.tr/forum...s/smiley32.gif
|
TEŞEKKÜRLER.
|
teşekkürler
|
o para malzemelere yetmez nerde kaldı yol parası,diğer giderler vs.biz zümrede karar alıp 3 yıldır 5tl topluyoruz anca yetir
|
teşekkür ediyoruz hocam.o belirtiğiniz miktartan fazlasını topluyorum ve üstünü bağiş gösteriyorum bir sakıncası varmı?bağiş makbuzuda kesıyorum çünkü giderim her sene fazla
örneğin 19 mayıs çalışmaların için servis ücretine yılda 900 ytl para veriyorum |
TEŞEKKÜRLER HOCAM
|
Herhangi bir sakıncası yok, fazla toplanan paralar bağış olarak yazılacaktır.
|
=msg>TEŞEKKÜRLER HOCAM
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:03. |