![]() |
arkadaşlar ben eş durumundan izmire geldim ama evim karşıyakada okulum ise bana 130 km.gelip gitmem zor orda da bi ev tutmam lazım.görevlendirme için başvursam çıkar mı bi de tekrar şubatta eş durumu özrüne başvuru yapabilir miyim?
|
hocam eş durumunda belirli mesafe var o mesafenin üzerindeyse özür grubundan yeniden atama isteyebilirsiniz. kanunu bulup en kısa sürede paylaşmak umudu ile.
|
hocam seni çok iyi anlıyorum.aynı durumdayız,ben de izmir kemalpaşaya geldim eş durumundan.gittik konuştuk,ilçeyle ille ama malsef yapmıyorlar,bir sürü görevlendirme isteyen öğretmen varmış.hatta benim ilçe milli eğitime gittiğim gün ilden yazı gelmiş görevlendirmeleri eğer açığınız varsa kabul etmeyin diye. 2 haftadır çabalıyorum ama malesef sonuç alamadım.mecburen 7 ocak başvurularını bekliycez.nereye atandınız hocam
|
siz nereye atandınız hocam |
bergama dereköye atandım:(bi de bugün il milli eğitimi aradım durumumu anlattım onlarda tercihi işaretlemeseydiniz dedi:(o zaman van'da kalıcaktım nasıl bi sistem bu anlayamadım???
|
bergama dereköye atandım hocam:(karşıyakada oturuyorum:(ocak atamasını beklerim de ama izmirde açık olmaz çok zor gibi gözüküyo:(
|
ben kaç defa gittim geldim mem e.yazmasaydın,atanmasaydın gibi laflar ettiler.bi de bize çok büyük haksızlık yapıldı.ben ilk eş özrüyle atandım.biz de il emri açmadılar,bizden sonra ek özür grubuna il emri geldi.bizim suçumuz neydi anlamadım.
1.5 yıldır eşimden ayrıydım zaten.ama yapacak bişey yok sanırım hocam.şubatta çok fazla seçenek olmadığı söleniyor tercihlerde ama biraz da puanınızla alakalı.umarım puanınız yüksektir.bir de il içi eş durumu ataması istediğimizde bi<ze sadece eşimizin çalıştığı ilçe açılıyormuş,onun dışında açık görünmüyormuş,allah yardımcınız olsun hocam yeriniz gerçekten uzak |
slm herkese.ben bir şey sormak ıstıyorum.ben şuan ağrı patnostayım.ve şubatta eş durumu ıstıycem.subatta bir buçuk yılımı doldurmuş olacam.eşim sivasta gorev yapıyo.gıtme durumum nedır?muhabbetle |
yani şubatta gitme şansı sözleşmeliyseniz hiç yok gibi:(ama kadroluysanız gidersiniz hocam:)
|
neden sözleşmeliyse hiç yok gibi hocam ben şubatta eş durumundan adanaya geldim yanlış bilgilendirmeyelim insanları lütfen bilmiyosak yorum yapmayalım
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 16:20. |