![]() |
2009-2010 Beden Eğitimi 4.5.6.7.8. Sınıf Günlük Planları (Tüm Okullara Yönelik)
4. Sınıf Günlük Planları indirmek için tıklayınız... 5. Sınıf Günlük Planları indirmek için tıklayınız... 6. Sınıf Günlük Planları indirmek için tıklayınız... 7. Sınıf Günlük Planları indirmek için tıklayınız... 8. Sınıf GünlükPlanları indirmek için tıklayınız... Bizlere destek için site içerisindeki reklamları (Google, Adtech, Adhood, Reklamstore) günde bir kez tıklayınız... Yeni Eğitim-Öğretim yılı herkese hayırlı uğurlu olsun. Not: İsteyen arkadaşlara sitedeki tüm planlarıCD şeklinde gönderilir. webkerem@hotmail.comadresinden iletişime geçebilirsiniz. Kerem BALYEMEZ www.bedenegitimi.gen.tr yönetimi adına Reklamlar: Voleybol Antrenman Drilleri Kitabı Çıktı!!! Branşlara Göre Eğitsel Oyunlar Kitabı Çıktı!!! Şok fiyata piyasının yarı fiyatına Alacağınız her kitap sitemize destek olacaktır. Kitapları inceleminizi tavsiye ederim. |
kEREM HOCAM ELİNİZE KOLUNUZA SAĞLIK. yENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILIMIZ TÜM CAMİAMIZA HAYIRLI UĞURLU OLSUN..
|
hocam teşekkürler.
|
emeginize sağlık hocam harikasınız.http://www.bedenegitimi.gen.tr/forum...s/smiley32.gif
|
teşekkürler hocam emeğinize sağlık 6-7-8 lerin günlüklerinide bekliyoruz.
|
teşekkürler kerem
|
teşekkürler ellerinize sağlık.....
|
kerem hocam elleriniz dert görmesin :)[img]smileys/smiley16.gif[/img]
|
teşekkürler hocam ellerinizesağlık...
|
emeğiniz için teşekkür ederim.
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:52. |