![]() |
2009-2010 Beden Eğitimi 1.2.3. Sınıf Yıllık Planları
Dosyayı indirmek için tıklayınız.... Planı hazırlayan arkadaşlarımıza teşekkür ederiz. Reklamlar: Voleybol Antrenman Drilleri Kitabı Çıktı!!! Branşlara Göre Eğitsel Oyunlar Kitabı Çıktı!!! |
hocam 4-5-6-7-8 bed. eğt. yıllıkları ve 4-5-6-7-8 spr. etk (basketbol) yıllıklarını aldım.......
1-2-3 bed.eğt. yıllıklarını ve 1-2-3-4-5-6-7-8 bütün bunların günlüklerini bekliyorum.... şimdiden çok teşekkür ederim.....ellerinize sağlık..... |
acaba anasınıfı beden eğitimi yıllık planları var mı sizde?? hiç bir yerde bulamıyorum:( yardımcı olursanız sevinirim. |
acaba anasınıfı beden eğitimi yıllık planları var mı sizde?? hiç bir yerde bulamıyorum http://www.bedenegitimi.gen.tr/forum...s/smiley19.gif yardımcı olursanız sevinirim. |
kerem hocam merhabalar.... anasınıfı-1-2-3 bed. eğt yıllıklar ve bunların günlüklerini bekliyorum.....emeklerinize şimdiden çok teşekkürler...........
|
hocam merhabalar.........anasınıfı-1-2-3 beden eğitimi yıllıkları ve günlüklerini rica edicektim ......yardımcı olursanız çok sevinirim .......
|
yıllık planlar yüklenmiştir,
|
kerem hocam yıllık planlar için çok teşekkürler....ellerinize sağlık ... anasınıfı-1-2-3 bunların günlüklerinide rica ediyorum...şimdiden teşekkürler...... |
hocam cok cok tesekkurler
|
hocam teşekkür ederiz,yıllıkların günlükleride yayınlanacakmı acaba?
Planlar güzel olmuş istifade edeceğiz inşallah. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 20:27. |