![]() |
2009-2010 Beden Eğitimi I. Dönem Bölge Zümre Toplantısı Dosyayı indirmek için tıklayınız... Bizlerden desteklerinizi esirgemeyiniz. |
KEREM HOCAM ELLERİNE SAĞLIK ÇOOK TEŞEKKÜRLER
|
çok teşekkürler...
|
ben göremedim...
|
harikasınız hocam teşekkürler.
|
acılmıyor arkaaslar
|
-
2009-2010 Beden Eğitimi I. Dönem Bölge Zümre Toplantısı "3 .Zümre başkanı Yılmaz DÖNMEZ tarafından Atatürk ilke ve inkılaplarının yeri geldikçe özenle işlenmesi, sınıf içi derslerde bu konulara ağırlık verilmesine,Yıllık planlarda Atatürk ün spora verdiği önem,Türk ulusuna kazandırdıkları,Atatürk ün spor ve gençlik için söylediği sözler,Atatürk ilkeleri ve Atatürkçü Düşünce Sistemi konularına 2104ve 2408 sayılı tebliğler dergisinde belirtilen şekilde yer verilmesi gerektiği söylendi."da 3.madde de yazılan tebliğler dergisi yerine 2504 sayılı tebliğler dergisi yazılaçak ,Atatürkçülük konuları bu dergiden alınaçak,Ayrıca kışın işleneçek konular açık ve net yazılaçak. |
bune hız
|
Sayın Taşpınar amacım insanları kırmak incitmek değil,bir eğitimci olarak yanlışı düzeltmek.Sizin sitenizin amacı insanlara doğruyu ve doğru bilgiyi sunmak değilmi.Saygılar sunuyorum.
|
Hocam bu kadar iyi biliyosun madem ki niçin bi plan yapıp sitede paylaşmıyorsun. Bu güzel bilgilerinde bizleri mahrum bırakma. Yıllık planda bekliyoruz
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:54. |