![]() |
arkadaşlar linkler silinmiş lütfen tekrar upload edebilirmisiiniz.Şimdiden Teşekkür ederim! |
EVET LİNKLER SİLİNMİŞ. YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM. TEŞEKKÜRLER, İYİ ÇALIŞMALAR...
|
bölüm sorumlusu arkadaşım bi cevap yazarsan olumlu ve ya olumsuz ona göre bi arayış içerisine gireriz her açtığımda kontrol etmek zorunda kalıyorum link yenilenmişmidir diehttp://www.bedenegitimi.gen.tr/forum...ys/smiley5.gif
|
Linkler kırııkkk[img]smileys/smiley6.gif[/img]
|
linkler kırık yardım edım bı arkadaslar
|
slm
emule kurup P90X diye arattığınızda hepsi sırası ile gliyor indirme zahmetideyok deneyniz kolay ii çallışmalar |
bende yeni üye oldum evde kendi kendime aerobik step falan yapmak istiyorum sonunda buldum dedim ama linkler silinmiş lütfen yenilermisiniz tşkrler
|
ben acamıyorumm step aerobıge cok ıhtıyacım war
|
Arkadaşlar linkler zaman aşımına uğradığı için Rapidshare serverlarından silinmiştir. Rapidshare.com'a yüklenen videoların silinme süresi, hiç indirilmemesi kaydıyla 90 gündür.
Şu an eğitim videolarıyla ilgili bir çalışma yapıyorum. Yakın bir zamanda step - aerobic, pilates, basketbol, futbol, voleybol, badminton, tenis, masaj vb. branşlarda eğitim videoları paylaşacağım. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:23. |