![]() |
mrb arkadaslar spor parası adı altında topladııgmız para varya onun mıktarını memur maas katsayı x 0,50 die belirliyoruz.pekı bu memur maas katsayısı kac onu nerden bulacaz.ne kadar bu sene ne kadardır simdiden tesekkur ederım
|
belki yanıtlayan olmuştur ama ben genede maaş bordromuzda yazılı olduğunu söylemek istiyorum. en kötü orada., üstte sol tarafta yazar!.
|
en basit şekliyle okulunuzun mutemedinden öğrenebilirsiniz sayın öğretmenim.Yanlız bu katsayı hersene değişir ve her yıl mutlaka güncel bilgi almanız gerekir. Saygılarımla.
|
Maaşlarınızı yapan mutemetten öğrenebilirsiniz
|
<A =Name>Yeni Maaş Katsayıları Belirlendi</A>
http://www.memurlar.net/common/images/news/471.jpgMemur maaşlarına uygulanacak zammı belirleyen yeni katsayılar belirlendi. Buna göre 1/7/2007 tarihinden geçerli olmak üzere, aylık gösterge tablosunda yer alan rakamlar ile ek gösterge rakamlarının aylık tutarlara çevrilmesinde uygulanacak aylık katsayısı (0,04835) olarak yeniden belirlenmiştir. |
Değerli kardeşim,
her yıl sene başı ilçe zümresi yapılır ve spor kolu aidatı bu kurulda tavan ücret olarak belirlenir. bulunduğunuz il veya ilçede alınan bu kararı kendi okulunuz spor kulübü yönetim kurulu olarak ta uygulamak durumundasınız. değişen katsayılara kafa yormadan e kısa yolu bu. saygılarımla. |
Arkadaşlar memur maaş katsayısına takılıyorsunuz ama lig heyetine %15 ödemesine gelince hepiniz kaçırma yollarını arıyorsunuz. bırakın katsayıyı bulunduğun bölgenin ekonomik durumuna göre kulübünde miktarı belirle topla gitsin kaç para ihtayaçın varsa
|
BEN İLKÖĞRETİMDEYİM.ÖĞRENCİ BAŞI 2 YTL TOPLAYIN HOCAM..
|
Katsayı hesapladınmı 3 ytl yapıyor. Ama kuruk kararı ile 4-5 te toplayabilirsin. Ama okulunbulunduğu ilçe veil'insosyo ekonomik durumuna göre toplayabilirsin.
|
merhaba .bu eğitim öğretim yılında toplayacağımız spor kulübü yıllık aidatımız 2417.50 ytl
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 19:21. |