![]() |
2009 beden eğitimi seminer dönemi : performans görevi ve proje taslakları hazırlayan var mı?http://www.bedenegitimi.gen.tr/forum...s/smiley32.gif
|
TÜM OKULLARA HENÜZ RESMİ YAZI ULAŞMIŞ DEĞİL SANIRIM ... ŞUAN BEN DE SİZDEN ÖĞRENDİM BU ÇALIŞMAYI |
evet lütfen acil olarak varsa |
düşünelim biraz burda bi ortak çaloşma ile sonuca ulaşırız belki
|
evet malesef bizede yazı geldi
|
Arkadaşlar yazı daha ulaşmadı anladığım kadarıyla proje ve performans görevi hazırlamamızı istiyorlar. Aşağıdaki başlıklarda konular vardır faydalanabilirsiniz.
Beden Eğitimi Proje Görevi Beden Eğitimi Performans Görevleri |
arkadaşlar haziran seminer döneminde (ÖĞRETİM YÖNTEM TETNİKLERİ KAPSAMINDA SUNUM HAZIRLANACAK)(probleme dayalı öğrenme )her bir sınıf için hazırlayacağım yardımınızı bekliyorum
|
arkadaşlar bu sunumu bulan yokmu lütfen yardımlarınızı bekliyoruz
|
arkadaşlar benim anladığım yazıdan şu herbir sınıf için diyor yani 4-5-6-7-8. sınıflar için dersin işlenişinde kullandığımız öğretim yöntem ve tekniklerini anlatan birer sunu örneğin 6. sınıflarda atletizm konusunu işlerken kullandığımız tartışma beyin fırtınası gösterip yaptırma gibi tekniklerin kullanış şekli
|
arkadaşlar benim anladığım ve okulun bize açıklama yapmasından şu sonuçları ortaya çıkardım.belirlenen öğretim yöntem ve teknikleri doğrultusunda sunum hazırlanıp bakanlığa gönderileceği.özellikle şunuda sordum performans görevi ve proje taslağı olarak mı hazırlanacak hayır sunum şeklinde hazırlanacak denildi.yanlış mı bilgiye sahibim yoksa
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 06:56. |