![]() |
Gelişmekte olan spor Federasyonları bünyesinde bulunan Korfbol 1. kademe yardımcı antrenörlük kursu; 1-5 Haziran 2009 tarihleri arasında İstanbul Burhan Felek tesislerindeki Kubbeli salonda başlayacaktır. İlgilenen arkadaşlar İstanbul Gençlik ve Spor müdürlüğüne müracat edebilirler.
Hayatınızdan sporu, yüreğinizden sevgiyi eksik etmeyin. |
hocam tarihler verilmiş ancak ben yeni gördüm grekli belgeler de eksik yeni gördüğüm için.acaba bu kursla ilgili herhangi bir iletişim tlf mail var mı? |
Uygulamalı dersler 01-06 Haziran 2009 tarihleri arasında Burhan Felek Kubbe Salon'da, teorik dersler 07-12 Haziran 2009 tarihleri arasında M.Ü Anadoluhisarı Kampüsü Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'nda yapılacaktır. BESYO mezunları teorik derslere katılmayacaklardı<WBR>r. Daniel De Rudder'in yapacağı sınavlar sonunda başarılı olanlara ayrıca 1. Kademe Uluslararası Korfbol antrenörlük sertifikası da verilecektir.
Kurs için gerekli olan belgeler: 4 vesikalık fotoğraf Öğrenci olduğuna dair belge ya da en az lise mezuniyet belgesi Savcılıktan iyi hal kağıdı Sağlık raporu GSGMden ceza almadığına dair belge Nüfus cüzdanı fotokopisi Banka dekontu / ziraat bankası ankara/ulus şubesi 36261168-5002 (55tl) dekonta spor eğitimi dairesi başkanlığı KORFBOL kursu ücreti yazılcak. Dr. Lale GÜLER Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Öğretim Görevlisi |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 13:48. |