![]() |
40 puanla nereler gelir acaba il dışı gelebilirmi ????????? |
gideceğiniz ile bağlı. istediğiniz ilideki okullara başvuranların puanına göre atanırsınız. eğer 40 puan üzeri varsa aynı okulu isteyen o atanır. umarım 40 puan üstü sizin istediğiniz okula başvuru olmaz.
|
teşekkür ederim cevabınız için inşaallah.....
|
hocam nereye istemeyi düşünüyorsun.bende isteyecem uanım 55 ona göre yapalım tercihleri :D
|
bende 45 le ist yazıcam .
|
Benimde 48 puanım var,Marmaristeyim.Burda çalışma sürem doldu.İstanbuldan becayiş yapmak isteyen var mı?Nerden öğrenebiliriz ki acaba?
|
Hocam benm de 105 civarı bi puanım var ve batı istiyorum . neden göremıyoruz neresi kaç puanla istıyor.? hep boşa gidiyor tercıhlerimiz.. Sonuçlar açıklanınca tühh..!! şurayı yazsam ben gidermişim diyoruz.. Torpil yada şansa mı bağlı işimiz.? Nereleri yazayım bu puanla, geniş çaplı bi araştırma mı lazım..? teşekkürler şimdiden..
|
Hocam merkezde mısın? Benm 105puanm var. Olmaz herhalde. Osmaniyede'yim ben. doğu hizmeti sayılan yerleri var buranın.. uyarsa görüşürz..http://www.bedenegitimi.gen.tr/forum...ys/smiley1.gifHoşçakalın.. |
hocam merkeze bağlı belediyesindeyim fakat istanbul harici bir yer düşünüyorum.teşekkür ederim...
|
düşünmüyorum yani..
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:37. |