![]() |
MİNİ VOLEYBOL 2009-2010 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA İLK ÖĞRETİM 1. KADEME DE YARIŞMA SPORU OLARAK DEVREYE GİRİYOR..
SİZCE FAYDALI OLACAKMI???? |
öğrencilere temel teknik vermeden nasıl gelişme gösterilebilirki.. resmeb oyun niteliğinde olan bu format.. voleybol branşını ileriki aşamada geriye götürür
|
voleybolu I. kademeye vermeleri çok iyi oldu bence en azından öğrenciler voleybolla ilgili teknik ve taktik bilgi alırlar.. sporun erken yaşta ögretilmesi sağlar.
|
eğer incelersniz hocam.. teknik fazla yok... artı taktik sadece dönüş var.. üstten servis atmak yok...üst üste üç servis atmak yok... ki biz bu teknikleri ilk okullarda veriyoruz ki... gelecek yıllarda daha üst teknik gösterelim diye.. eee o yok bu yok ne olacak peki??
|
BAK .S.ANADOLU HAKLI ...TEKNK FAZLA VEREMİYORUZ
|
teknik fazla veremiyoruz. biz pendik ilçesinde mini voleybol maçları yaptırmıştık. öğrenciler büyük haz alarak oynadılar. amaç öğrencilerin sporu sevmesi ve zamanla teknik ve takdikleri öğrenerek türk sporuna katkıda bulunmalarıdır.
|
oyun formatında güzell elbette.. umarım iyi olur... bekleyeceğiz ve göreceğiz
|
1. sınıflara beden eğitimi öğretmeni giren okullarda güzel olur
|
eee
|
bu yıl 5 te olan çocuklar mahkemeye gitse kim kazanır sizce.. bu yıl bir üst yaş grubuyla oynadılar seneyede 8 lerle oynayacaklar.. bu çocuklar ne zaman kendi yaş grubuyla oynayacak ??? 8. sınıftamı
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 19:26. |