![]() |
2009 Yılı İl Karmaları Toplantısı
MARGIN: 0cm 0cm 10pt">27-28 Mart 2009tarihleri arasındaAnkara'dayapılan İl KarmalarıToplantısındayapılan sunumlar Web Sayfamızda yayınlanmıştır. MARGIN: 0cm 0cm 10pt">Çalışma Merkezleri bu sunumları İllerle ilgili yapacakları bilgilendirme toplantılarındaaçıklayacaklardır. MARGIN: 0cm 0cm 10pt"> 1- Eğitim kurulu KoordinatörüProf.Dr.Caner AÇIKADA'nınsunumları. <UL> > Altyapı Oyuncularında Kuvvet Antrenmanları. > Kuvvet Uygulamaları >Altyapı Oyuncularında Yetenek Seçimi [/list] 2-Eğitim Kurulı Genel Sekreteri Teknik Direktör OktayORKUNOĞLU'nun Sunumu. <UL> > 2009 Yılı İl Karmaları.[/list] MARGIN: 0cm 0cm 10pt"> 3- Genç ErkekMilli Takım Antrenörü KazımHİDAYETOĞLU'nunsunumu. <UL> > Mini Voleybol[/list] MARGIN: 0cm 0cm 10pt"> 4- Eğitim Kurulu ÜyesiYrd.Doç.Dr.HüsrevTURNAGÖL'ün Sunumu <UL> > Altyapılarda Beslenme.[/list] |
http://www.voleybol.org.tr/sistem/re...erler/1184.gifgönderdiğim sunumlar inanılmaz güzelllll
|
evet gerçekten çok güzel hazırlayanların ellerine sağlık,burada paylaştığınız için çok teşekkür ederim hocam.
|
BİŞEY DEĞİLLLLLLLL
|
ÇOK GÜZEL OLMUŞ ELLERİNE SAĞLIK
|
çok sağolun Hocam...:))
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:07. |