![]() |
Arkadaşlar küçük bir ilçede çalışıyorum.Mesleğimin 3.yılındayım.İlçede iki ilköğretim birde lise var.benim kadrom ilköğretimde.ama liseyede derslere giriyorum.19 Mayıs yönergesini okudum ve çok araştırmama rağmen 19 Mayıs kıyafet alımı ile ilgili nasıl bir yönetmelik var bulamıyorum.İlde bir kaç firmaya okul müdürü imzalı fiyat araştırma teklifi verdik.Numunelerini bu hafta içerisinde yollayacaklar.Kıyafet ücretini veliler vereceği için önceki senelerdeki gibi toplantı yapılacak velilerle.Okul müdürü bütün işleri benim üstüme yükleyecek önceki senelerdeki gibi.Okula daha çok para kalması için bana yapmadığını bırakmıyor.Para ve ihale konularında yer almak istemiyorum.Firmalarla uğraşmak zorunda kalıyorum.Özellikle tecrübeli öğretmenlerime sorularım olacak.
1-Yapılacak toplantıya kimler katılır?Bu toplantı içinde ben var mıyım? 2-Kıyafet ücretleri kim tarafından toplanır? 3-Kıyafet alım satım prosödürü nasıl işler? 4-Müdüre bu durumda rol almak istemediğimi hangi yönetmeliğe dayanarak belirtmeliyim. 5-Bu konuda okul aile birliğinin rolü nedir? 6-Doğal teknik komite üyesiyim ve benden başka Beden Eğitimi öğretmeni yok.Teknik komitenin görevlerini okudum.Bu alım satım hakkında bir görevden bahsetmemiş.Ne yapmalıyım? |
sene başında yapılan toplantıda törenlere katılacak okullar belirlenir. satın alma ve diğer komisyonlar belirlenir. bizler firmalardan numune isteriz ve numune ile birlikte fiat teklifinide gönderirler. kıyafet örneklerine bakarak fiyatlarıda kıyaslayarak karar veririz. normalde böyle olması gerekirken satın alma komisyonlarını bazı il ve ilçeler beden eğitimi öğretmeni bilgisi dışında yapıyorlarmış. böyle yapmaları yanlıştır. kıyafetleri bizler tesbit ediyorsak uygun olup olmadığına karar verecek olanda bizleriz. |
MSJIMA VERDİĞİNİZ CEVAP İÇİN NE KADAR TEŞEKKÜR ETSEM AZ.ÇÜNKÜ NERDEYSE PC BAŞINDAN AYRILMADIM,BELKİ BİRİ YARDIM EDER DİYE.
Peki hocam kıyafet bedellerini öğrencilerden Beden Eğitimi öğretmenlerimi topluyor?Harcamalardan kalan fazla para spor kulübüne mi yoksa okul aile birliğine mi bağış ediliyor?Ben geçen sene elimde kalan parayı tutanakla okul müdürüne teslim ettim.O da okul aile birliğine vermiş. |
gereken yapılmış...
|
teşekkürler.
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:31. |