![]() |
arkadaşlar ilçenin köyünde görev yapan ve musabaka da ilçe birincisi olanbir öğretmen ilde düzenlenen yarışma için katılcağı zaman yarışma haftasonuna denk geliyosa herhangi bir ücretlendirme durumu sözkonusu mu.ayrıca kulüp adına toplanan bi para yoksa spor kulübünün bütçesi yoksa giderler nasıl karşılanmalıdır.
|
Sevgili öğretmenim, ben de aynı şartlarda bir okulda çalışmıştım, müsabakalara giderken, Müdürümüz;okul bütçesinden bir miktar para verdi, eksik kalan kısmını da okulumuzun diğer öğretmenlerinden temin ettim ve paramızın yettiği kadar harcama yaptım... Not: Lig heyetinin, hafta sonuna maç koymadığını biliyorum, sizin orada nasıl yapmışlar bilmiyorum... kolay gelsin..... |
teşekkürler hocam,haklısınız yarışma mart 14.bu da bizim mesleğin sıkıntıları. |
okul spor müsabakaları hafta sonuna gelmez hocam. ben ilimde hiç denk gelmedim. spor kulübünün de bütçesi yok ise başka bir şekilde temin etme yoluna gidilir. para yoksa spor da olmayacağına göre spor olması için köyün ileri gelenleri, muhtar vs. önderliğinde para teminetme yoluna gidilebilir. amaç öğrencilere spor yaptırmak olduğuna göre köyde eller cebe girecek. gerçekten size kolay gelsin. özverili bir çalışma bizimkisi. |
okul spor müsabakaları hafta sonuna gelmez hocam. kulüp maçları yapılır hafta sonları. ben ilimde hiç denk gelmedim. spor kulübünün de bütçesi yok ise başka bir şekilde temin etme yoluna gidilir. para yoksa spor da olmayacağına göre spor olması için köyün ileri gelenleri, muhtar vs. önderliğinde para teminetme yoluna gidilebilir. amaç öğrencilere spor yaptırmak olduğuna göre köyde eller cebe girecek. gerçekten size kolay gelsin. özverili bir çalışma bizimkisi. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:40. |