![]() |
sevgili arkadaslar gecen seneki puanlı atletizm ayrıntılı sonuclarına ihtiyacım var.yardımlarınızı bekliyorum.ayrıntılı sonuclara ihtiyacım var.sevgilerle.savaş bayar
|
Buyrun arkadaşım.:)) :))
MEB TÜRKİYE ATLETİZM ŞAMPİYONASI SONA ERDİ 10 -11 Mayıs 2008 tarihlerinde İzmir'de yapılan MEB Okullararası Puanlı Atletizm Türkiye Birinciliği'nde İstanbul Sarıyer Doğa Koleji'ni temsil eden Merve Aydın, 800 metreyi 2:06.15'lik dereceyle kendisine ait Yıldızlar Türkiye Rekorunu kırarak şampiyonluğa ulaştı. Okullararası Puanlı Atletizm Türkiye Birinciliği'nde kızlarda Ankara Beypazarı Lisesi, erkeklerde ise Kuleli Askeri Lisesi şampiyon olan Okullar oldu. Lise : Kızlar Sonuçları için tıklayınız Erkekler Sonuçlarını tıklayınız 08 - 09 Mayıs 2008 tarihlerinde Konya'da yapılan MEB İlköğretim Okullararası Puanlı Atletizm Şampiyonasında Küçük Kızlarda Trabzon Beşirli İMKB, Erkeklerde MalatyaOtuz Ağustos,Yıldızlar bayanlarda Petkim Latife Hanım,Yıldız erkeklerde ise Nusaybin Gazi YİBO zirvede yer alan okullar oldular. İlköğretim Sonuçları Küçük Kızlar sonuçları için tıklayınız KüçükErkeler sonuçları için tıklayınız Yıldız Kızlar sonuçları için tıklayınız Yıldız Erkeler sonuçları için tıklayınız |
hocam tesekkür ederim.sevgilerle
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 05:51. |