![]() |
5 GÜNDÜR DEMİRBAŞ DEFTERİ HAKKINDA MESAJIMA CEVAP BEKLİYORUM SAĞOLSUN KİMSEDEN CEVAP GELMEDİ.TEKRAR SORUYORUM DEMİRBAŞ DEFTERİNE FORMA EŞOFMAN KAYIDI YAPILIRMI
|
Hayır kaydedilmez yoğaltıma kaydedilir sadece demirbaşa taşınmazlar kaydedilir,çünkü forma eşofman yıpranabilecek malzemelerdir.Demirbaşa,dolap,pota,kale,masa,Atatü rk portresi v.b. kaydedilir ,iyi akşamlar çalişmalarında başarılar
|
FORMA EŞOFMAN KAYIDI yoğaltım defterine kaydedilir hocam. spor kulübü forumundan da yararlanabilirsiniz.
bu arada 5 gün gibi bir gecikmeyle yanıt verilmiş sorunuza; görememişiz kusura bakmayın. sene başı yoğunluğu işte. |
Arkadaşım demirbaş eşya defterine adı üzerinde uzun süreli kullanılabilecekdayanıklı eşyalar kaydedilir forma şort top v.b malzemeler yoğaltım defterine kaydedilir.
|
yani daisy arkadaşım konyalı arkadaşımıza öyle bi cevap vermişsinki.....
arkadaş bilse zaten sormaz.foruma yazan bazı arkadaşlarımız bi kaç aylık öğretmen bazıları 20 yıllık bu nu da düşünelim.. |
hocam forma eşortman demirbaş eşya defterine yazılmaz.tüketim olarak yazabilirsiniz fakat ilerde yırtılma ve kaybolma durumunda sorun yaşayabilirsiniz. zaten gelir gider defterinde forma ve eşortmanlar yazıyor kaç adet alınmış ,birim fiyetı toplam fiyatı yazıyor. siz sadece kaç adet varsa onu kağıda yazar panoya asarsınız. ilerde yırtılma yada kaybolma olursa yoğaltım defterine yırtılma diye yazar ve düşersiniz. sorunda yaşamamamış olursunuz.umarım yardımcı olmuşumdur. geçte olsahttp://www.bedenegitimi.gen.tr/forum...ys/smiley9.gif
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 23:27. |