![]() |
yeni müfredat ve yeni sınav sistemi.Beden eğitim dersi iyice önemsizleştirildi.Egsersiz yapmaya öğrenci çalıştırmaya vakit bulamıyoruz.Okulda verılen sbs kursları öğrencilerin hafta sonu dersaneye gitmeleri.Oysa ne güzel demişler sağlam kafa sağlam vücutta bulunur.Çocuklarımız ders çalışmaktan kadfaalrını kaldıramıyolar.Öğretmenler ona keza top oynamayın ders çalışın telkınleri öğrencilerin kulaklarından gitmiyor.Bedden eğitim derslerınde artık öğrenciler hocam sınıfa gidebilirmiyiz demeye başladı.nedir bu durum cocuk spor yaaparken hem kafasını hem vücüdünü çalıştırıyor.yanı bızım dersımızde cocuk cok yönlu gelısıyor allah askına hangı derste bvır öğrencı bu denlı cok yönde gelişiyor.cocuk ara pasını atmak için kafasını kullanıyor rakıbını sasırtmak ıcın taktıkler gelıstırıyor ayrıeten vücudunu geliştiriyo. bu haldeyken dersımız malasef önemsızleştirildi.ve BEN ÇOK ÜZÜLÜYORUM
|
aynen katılıyorum. cogu kişiler de boşverin siz anlatmayın nasılsa sbs de cıkmıyo ne gerek var diolar
|
bir beden eğitimci olarak bu durumdan bende çok rahatsız oluyorum onun için dersi elimizden geldiğince eğlenceli hale getirelim dersin çekiciliğni arttıralım tüm olumsuzluklara rağmen bunu yapmakta biz herşeyiyle yetenekli farklı düşünebilenbeden eğitimcilere düşmekte
|
Arkadaşlar bizler taştan su çıkartırız.Önemli olan bizim vicdanen rahat olmamız.Bizler elimizden gelen gayreti gösterelim gerisine karışmayalım.İşimize bakalım bizi ilgilendiren kısımlara...... |
artık 23 nisan törenlerei bile sbs yüzünden ilköğretim 1 kademeye yoğunlaştırıldı.. ve bayramlarda nasıl çıkar bu yıl göreceğiz... sbs inan bütün beden eğitimi öğretmenlerini bitirdi
|
öğretmen arkadaşlar öğrencilere ders çalışın spor yapmayın diyorlarsa onlarında suçu yok ama bizlerde mesleğimizi icra etmek zorundayız. planda yer alan konuları işlememiz lazım. egzersiz çalışmalarımızı yapmak zorundayız. bizlerde çalıştırdığımız takımlarda bir çok öğrencimizi türk sporuna katıyoruz. bakanlık bu durumu düzeltmesi lazım. sbs giren öğrencilerimiz sınavda aldıkları puanın yanısıra derslerden aldıkları notlarda önemli değildir. öğrenciler derslerimizde sınıfa gidip ders çalışmak istiyorsa bizler sınavda öğrenciye neden not vereceğiz dersiniz http://www.bedenegitimi.gen.tr/forum...ys/smiley7.gif
|
artık bazı beden eğitimi öğretmenleri de aynı fikirde.öğrencileri musabakalara hazırlamak istemiyorlar çünkü onları çalıştırdıkları zaman onlarınsbs ye hazırlanamayacaklarını düşünüyorlar.kabullenmek istemesek de bu bi gerçek ki çocukların geleceklerini etkileyen bir sınav sbs.bu yüzden beden eğitimi öğretmenleri de onların gelecekleriyle oynamak istemiyo. ve emin olun böyle olmasını isteyen kişilerde idealist ve mesleğinin hakkını fazlasıylaveren öğretmenler sbs öğrencileri çok olumsuz etkiliyo...çoktan seçmeli testleri işaretlemekten konuşmayı cümle kurmayı kendini ifade etmeyi unuttukları gibi artık sosyalleşmeliri de engelliyo artık robot gibi bireyler yetişecek. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 16:59. |