![]() |
merhabalarr herkeseee... biraz geç kalmış olmama rağmen yinede bu bölümlerden birine girmek istiyorumm.. yaşım 28. acaba bu yetenek sınavları için yaş koşulu var mı ? 11 yıllık spor geçmişim var. 11 yıl futlbolcuydum.. daha sonra bıraktım.. sınavlarda bunun benim için faydası olur mu ? meslek lisesi mezunuyum . sınavdan önce kursa gitmem gerekir mi? çukurova üni. besyo sınavlarına girmek istiyorumm .. inşşallah yapabilrim.. ama yaşım problem olur mu bilmiyorum ? bilgilerinizzz için şimdiden çok teşekkür ediyorum herkesten allah razıı olsunn http://www.bedenegitimi.gen.tr/forum...ys/smiley1.gifhttp://www.bedenegitimi.gen.tr/forum...ys/smiley1.gif
|
Merhaba selim _av
Genel olarak konnşuyorum cukurova uni özel madde ile belirtmemişse Yaşin problem olmaz gerekli öss puanini alip yetenek sinavina giriş kayit zamaninda gidip kayıt yaptirirsaniz sinavlara girebilrisinz Sporcu geçmişiniz Eger milli iseniz yetenek sinavina girmeden 100 puan almiş olarak kabul ediliyorsunuz.Eger milli sporcu degilseniz bazi okullar sporcu geçmişine ek puan verir bazilari vermez bunu gireceginiz okul sınav zamaninda 1 ay önce aciklamaktadir geçmiş sinav kitapciklari internetten temin edebilirsinz. |
slm arkadaşlar ben beden egitimi ögretmeni olmak istiyorum geçen yıl gazi osman paşada ilk olarak girdim ama istediğim sonucu alamadım cunku onceden bi hazırlıgım yoktu voleybol branşini seçmek istiyorum ama benim için daha onemlii olanda besyo da olabilmek onunn için size sormak istedigim sey hangi branstan katılırsam benım için daha avantajlı olur simdiden tskler :)
|
Alıntı:
|
dostum yasın okuman için problem degıl.ama okulu bıtırdıkten sonra yanı 32 yasından sonra hemen atanman gerekıyor.onunla ılgılı bır kısıtlama var sanırım ya 35 yada 40 bu konuyu bı rastır ona göre kakar ver. ayrıca özel bır kursa koordınasyon için mutlak gıtmen gerekır
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 05:32. |