![]() |
arkadaşlar tff nin kursları tüm beden eğitimi öğretmenlerine ücretsizdir. bugün tff yi aradım ve kadrolu beden eğitimi öğretmeni olmamızın yeterli olduğunu söylediler.ama kurs yerleri ve zamanı daha sonra belli olacak. bence bu bir fırsat herkesin katılmasını isterim.
|
Bilgi için teşekkürler hocam
|
sözleşmeli beden eğitimi öğretmenleri alınmayacakmı?
|
tff nin sayfasında beden eğitimi öğretmenleri lisans kurslarına izleyici olarak katılabilirler diyor. sadece futbol koordinatörlerine bedavadır ibaresi var.Bu tam olarak açık değil. izleyici olarak mı yoksa lisan belgesi kursu mu bedeva bunu tam öğrenebilirsek iyi olur. teşekkürler.
|
peki atanamayan beden eğitimi ve sporöğretmenliğimezunları ne olacak?kadrolu beden eğitimi mezunlarının ücret vermeyeceği nerede yazıyor.açıklamalarda böyle birşey görmedim.hem de sadece kadrolu beden eğitimi öğretmeni diye ücret alınmazsa itirazım var.ne özelliği var bu kadrolu çalışanların?o zaman kimseden para alamazlar.az da değil ücret 3000 tl.biz çok zengin değiliz ki ücret ödeyelim.
|
güzel bilgi teşekkürler..
|
teşekürler hocam umarım beden eğitimi ögretmenlerine ücretsiz bilgisi dogrudur.çünkü çok pahalı oluyor futbol antrenör kursu
|
teşekkürler hocam. bende aradım federasyonu ama bana böyle birşey söylemediler. protokole uygun personeli bakanlık kendisi bildiriyor dedi ve tüm beden eğitimi öğretmenleride alınamaz böyle bi kursa dedi. kesin bir bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim...
|
Rica ederim hocam. atanmayan beden eğitimi öğretmen adaylarım yararlanamazlar. üzgünüm.
|
hocam özel okulda çalışan ögretmenlerden ücret alınacak mı tff antenörlük için
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:12. |