![]() |
Türkiye Futbol Federasyonu 2009 yılındaki antrenörlük kursları için başvurular yayınladı.
Aşağıdaki linkteki başvuru forumunu doldurarak başvuru yapabilrisiniz. Başvuru için aşağıdaki linke tıklayınız.. http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=875 Sorularınız için lütfen antrenoregitim@tff.org adresine başvurunuz. |
teşekkürler
|
belgeler arasında istenilen ilk yardım sertifikası nerden alınmalı ^?Hizmet içi verilen sertifikalar geçerlimi acaba
|
TFF'YE MSJ YAZDIM.OKULDA ALDIĞIMIZ İLKYARDIM DERSİ GEÇERLİ Mİ DİYE.SAĞLIK BAKANLIĞI YA DA ACİL TIP UZMANLIĞI ONAYLI OLACAK CEVABI GELDİ.BİLGİSİ OLAN VARSA CEVAP BEKLİYORUM.TEŞEKKÜRLER... |
Futbol Antrenörlük Kursları başvurusu için tam zamanı.
teşekkürler hocam. |
teşekkürler..
|
teşekkürler hocam |
merhaba arkadaşlar ben antrenörlük ikinci sınıf öğrencisiyim. uzmanlığımı futboldan alıyorum.hangi lisans belgesini almış olucam(örn A-lisansı B-lisansı E- lisansı )
|
Merhaba internet üzerinden başvuru yaptım.Bundan sonrası sanırım belgeleri teslim edeceğimiz tarihin bildirilmesine kadar beklemek. Öylemi yoksa belgeleri il temsilciliklerine teslim etmek mi? cevapiçin şimdiden teşekkürler
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:17. |