![]() |
<table ="tableBorder" table-layout: fixed;" align="center" cellpadding="3" cellspacing="1"><t><tr ="msgOddTableRow"><tr ="msgOddTableRow"><td ="msgLineDevider" valign="top" height="150">
<div ="msg" overflow: auto; : left;"> sayın hocalarım en fazla kaç saat egzersiz saati alabiliriz futbol basketbol ve atletizim takımı çıkarsak bunların her biri için 6 saatmi alırız ve istediğimiz zaman takım çıkarabilirmiyiz yoksa bunun belirli bii tarihi varmı varsa kasımda atananlar ders dışı egzersiz ücreti alamıyormu </div> </td></tr></tr></t></table> |
sevgili arkadaşım haftada en fazla 6 saat egzersiz yapabilirsin bundan fazla yapamazsın.bu 6 saatin 2 ssatı futbol 2 saatı basketbol 2 saati atletizm olabilir.Ama her branş için ayrı ayrı 6 saat egzersiz yapamazsın 6 saatten az yapabilirsin.bunun belli bir tarihi var yaptıgın egzersizlerin örneginin bağlı oldugun milli eğitim müdürlüğüne yollarsın onay tarihinden sonra başlarsın milli eğitim onaylamadan ne kadar yaparsan yap ücret ödenmez.ha senin durum farklı kasımda atandım diyorsun bunu gidip bağlı oldugun milli eğitimle konusursan yapabilirsin ben kasımda atandım egzersiz yapacam dersen yardımcı olurlar
|
Öncelikle hayırlı olsun diyeyim size... Egzersizi istediğin her branştan yapabilirsin ama en fazla 6 saat ek ders ücreti alırsın. sen istersen hergün de antrenman yapabilirsin... Aralık ayında da başlatabilirsin, 2. dönemde de... Ama; öncelikle okul müdürüne onaylatmalısın, ardından da milli eğtm'e yollarsın...
Gerçi sağolsun Mustafa hocam da gereken açıklamayı yapmış zaten. başarılar... |
tşk ederim sayım hocalarım dediğinizi yaptım ama millieğitim onaylamadı şimdi git seneye gel dediler
|
arkadaşımın dediği gibi hafta da 6 saat aydada 24 saati geçmemek kaydıyla alırsınız. isterseniz haftada 24 saat yapın verdikleri aynıdır değişmez. fazla yaparsınız kimse neden yapıyorsunuz demez birgün yapmayın hemen keserler. kaldı ki ayrı ayrı branşlara egzersiz ücret verecekler. nerede . aldığımız haftada 6 saat bile milli eğitim camiasında göze batmaktadır.
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:15. |