![]() |
Bayramlar, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği günlerdir. Bayramlar, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir. Bayramlar,milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, Kurban Bayramınız kutlu olsun!
Kerem BALYEMEZ www.bedenegitimi.gen.tr ailesi adına |
ben de tüm beden eğitimi camiasının bayramını kutlar esenlikler dilerim.
ahmet eraslan muş. |
Ben tüm müslüman cemiyetinin kurban bayramlarını canı gönülden kutlar saygılarımla büyüklerin ellerinden sevgilerimle küçüklerin gözlerinden öperim. Müjdat YILDIZHAN---B a y b u r t |
HERKESİN KURBAN BAYRAMINI EN İÇTEN DİLEKLERİMLE KUTLUYORUM
DERYA AKDENİZ BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENİ MUĞLA/FETHİYE |
Değerli Binali Hocam,bayram mesajınız için çok teşekkürler.
Bilmukabele güzel bir bayram geçirmeniz dileğiyle her şey gönlünüzce olsun. Buarada tüm forum üyelerinin bayramlarını kutluyor ve sağlıklı günler diliyorum. |
tüm site arkadasların ve degerli spor hocalarının mübarek kurban bayramlarını kutlar esenlikler dilerim http://www.bedenegitimi.gen.tr/forum...ys/smiley1.gif
AYŞE GANTEP BESYO |
Tüm İslam Aleminin ve Beden Eğitimi camiasının Mübarek Kurban Bayramını Tebrik Ederim. Hayırlara vesile olur inşallah. |
Sevgili site DOST'larımın.....
Gönüllerinde sevgilerin her geçen gün eksilmemesi dileği ile...Güzellik, birlik, beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha güzel ve sevgi dolu ve mutlu bir Kurban Bayramı diliyorum. |
hepinizin bayramını kutluyorum. herkese sağlıklı bir hayat diliyorum.
|
Beden Eğitimi camiamızın bayramını tebrik eder hayırlara vesile olmasını cenab-ı hak'tan niyaz ederim.
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:15. |