![]() |
selam arkadaşlar size bir konuda danışmak istiyorum.baskebolda topların numarası varmı kaça kadar var veya voleybol hentbol futbol öğrencilerime satndart top almak istiyorum kızlarda top numarsı erkeklerde top numarası farklı snaırım bu konuda bilgisi olanlar yazsın simdiden tesekkur ederım
|
Mustafa hocam ben 6 numara basketbol topu kullanıyorum, diğerlerini de göz kararı seçiyorum, kolay gelsin...:))
|
hocam voleybol topları standarttır. tüm sınıf öğrencileri için aynı topları kullanılır.
hentbol topları ; 1. kademe1 no., 2. kademe 2 no. ,gençler 3 no. futbol topları ; 3 no, 4 no (1. kademe) 5 no (2. kademe) basketbol topları ;küçükler 5 no, bayanlar 6 no,yıldız ve büyükler 7 no. |
basketbol toplarında minikler 5no, bayanlar 6 no,yıldız ve daha büyük kategoriler için 7 no dur
|
basketbol toplarında bayan minik 5 no, erkek minik ve bayanlarda diğer kategoriler 6 no, erkekler diğer kategoriler 7 noolarak düzeltiyorum
|
Bilgilendirdiğiniz için çok teşkkürler sevgili arkadaşlar.....:))
|
pekı arkjadaslar top numaraalrı nerde yazıyo göz kararı almıyorsunuz herhalde bu konudada yardım istiyorum
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 22:13. |