![]() |
Ramazan bayramınız en içten dileklerimle kutlar; sağlık, mutluluk ve başarılar dilerim. Kerem BALYEMEZ Avşar İÖO Taşkent/KONYA www.bedenegitimi.gen.tr yonetimi adına |
Herkese hayırlı bayramlar.
|
Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimle kutlar hayırlara vesile olmasını cenabı Allah'tan niyaz ederek sevdiklerinizle güzel bayramlar geçirmeniz temennisiyle.... İyi bayramlar
|
huzur ve dinlence dolu güzel bir bayram sizlerin olsun.
|
Evet sevgili site DOST'larım ve arkadaşlarım.
şekerbayramınızı en içten dileklerimle kutlar.Yaşamınız boyunca tüm iyi düşünceleriniz gönlünüzce gerçekleşsin. |
Mübarek Ramazan Bayramını sevdiklerinizle beraber sağlıklı ve huzur içinde geçirmenizi dileriz. Bayram tüm insanlığa hayırlı olsun! Süleyman KIRLI ve Ailesi |
Ramazan bayramınız en içten dileklerimle kutlar; sağlık, mutluluk ve başarılar dilerim.
|
Herkese merhaba, herkesin bayramını kutluyorum ve mutluluklar diliyorum. kaç zamandır siteye giriş yapamıyorum, okulum değişti, yerim yurdum değişti, alışmaya çalışıyorum... umarım daha sık girebilirim ertık...
herkese sevgi ve selamlarımı sunuyorum... |
Ahmet hocam hoş geldin.
Evet epey zamandır gözükmüyordun.İyi bayramlar, şimdi nerede görev yapıyorsunuz. |
Bayramınızı kutlar sevdiklerinizle nice bayramlar geçirmenizi dilerim.Ali Pehlevi TUNCAY N.Kemal İ.Ö.O KIRIKKALE
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 10:06. |