![]() |
Değerli üyelerimiz;
Bugüne kadar sitemize giren ve üye olan arkadaşlarımızın görüşlerini almak ve bazı şeyleri uyandırmak için bir anket düzenledik. Lütfen ankete katılalım ve birazcıkta düşünelim! Acaba ben bu siteye ne yaptım? Siteye nasıl destekte bulundum? Bu sitenin ayakta kalması için gerekli desteği sağladım mı? Desteklerinizi esirgemeyiniz. Bilgi paylaştıkça çoğalar!!! www.bedenegitimi.gen.tr yönetimi |
Hocam emeğinize sağlık. Bizler için çok güzel bir site yapmışsınız herşeyi hak ediyorsunuz. Çok teşekkür ederim.
|
çok güzel bir uygulama emeğinize sağlık
|
FIRTINADAKI DENIZ FENERI GIBI BIR SITE ELLINIZE SAGILIK HOCAM |
ne yazıkki meslek yaşamımızda öyle insanlar varki paylaşım yoksunu sadece mesleki anlamda da almayı bilen,paylaşımı sadece almak olarak bilen zihniyetler çok etrafımızda...o yüzden yeni göreve başlıyan bir beden eğitimi öğretmeni olarak size çok teşekkür ederim..çünkü mesleğimle ilgili aklıma takılan herhangi bir konu hakkında fikir edinmek için sitenize giriş yapıyorum ve bir çok alanda eksikliklerim hakkında bilgi edinebiliyorum..teşekkür ederim...
|
sevgili beden eğitimi ve spor portalı kullanıcıları ben bir turlu paylasımlarımı aktaramıyorum lutfen bana bu konuda yardımcı olun sıtenızden faydalanıyorum maillerime duzenli bakıyorum ama elımdekılerı sızınle paylasamıyorum bu sıteye destek veren herkese tesekkurler
http://www.bedenegitimi.gen.tr/forum...ys/smiley5.gif |
hocam dosya gönderme basamaklarini takip ederseniz gönderbelirsiniz..
|
Hocam destekleriniz için çok teşekkür ederim. Çok daha iyi olacağız inşallah. Şuan asker öğretmen olarak başka birile atandım onunla uğraşıyorum. 10 eylülden itibaren siteyle daha çok yakından ilgileneceğim. Dosya göndermek için aşağıdaki linki tıklayınız ve oradaki yönergeleri takip ediniz.
http://www.bedenegitimi.gen.tr/forum...s.asp?TID=1312 Bilgi paylaştıkça çoğalır. |
emeğinize sağlık güzel olmuş |
Arkadaşlar emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ediyorum
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 20:41. |