![]() |
arkadaşlar trafik ve ilkyardım dersine benim okulumda biyoloji öğretmeni giriyor.bana ise din kültürü dersi veriliyor.bu neye göre belirleniyor.trafik dersinde öncelik hangi öğretmenin.biyoloji mi beden eğitimi mi?şimdiden cevaplayanlara teşekkür ediyorum.
|
hocam itiraz edin
|
hocam anlaşılan lisedesiniz ilköğretimlerde öncelik fen bilgisi öğretmeninde ardından almak istemezse bizde biyoloji de fenin alt dalı olduğu için onlarda olması lazım diye düşünüyorum. |
4-5. sınıf trafik güvenliği için de ben aynı soruyu soracağım... trafik güvenliği dersi verilen arkadaşlardan geri alınmaya başlamış dersler. sınıf öğretmeninin ana dersi imiş... bilginiz varmı arkadaşlar...?
|
hayır atkadaşım okulda trafik ve ilkyardım dersine kimlerin gireceği açıkca belirtmiş. Beden eğitimi okurken bize ilkyardım dersi vermedilermi benim okulumda müdür bey bana verdi. Oda ders saattimi doldurayım diye. Yani müdürün kararına kalmış ya fen bilgisi öğetmeni yada beden eğitimi öğretmeni bu derse girer.
|
bende giriyorum trafik güvenligi dersine iki yıldır |
Alıntı:
1 Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği aylık karşılığı okutacağı dersler. • Beden Eğitimi • Spor • Trafik ve İlk Yardım • Sağlık Bilgisi • Spor ve Beslenme • İnsan Anatomisi • Grupla Çalışma Teknikleri • Halk Oyunları • Spor Psikolojisi • Antrenman Bilgisi • Spor Yönetimi ve Organizasyon • Beden eğitimi ve spor alanının diğer dersleri • Spor Etkinlikleri Fen Bilgisi Öğretmenliği • Fen ve Teknoloji / Fen Bilgisi aylık karşılığı okutacağı dersler • Yan alan dersi • Fizik • Kimya • Biyoloji • Trafik ve İlk Yardım • Tarım / Hayvancılık Uygulamaları Biyoloji Öğretmenliğiaylık karşılığı okutacağı dersler 2. Biyoloji Bölümü (*) • Biyoloji • Biyoloji ve Sağlık Bilgisi • İleri Biyoloji • Sağlık Bilgisi • Fen ve Teknoloji / Fen Bilgisi • Bilim ve Teknoloji • Bilgi Teknolojisi • Araştırma Teknikleri • İnsan Anatomisi • Çevre ve İnsan Anatomi-Fizyoloji- Biyoloji (yaşlı hizmetleri alanı) • Çevre Sistemleri |
Alıntı:
BUNUN YANIDA SAĞLIK BİLGİSİ VARSA ANATOMİ DERSİNEDE GİREBİLİR. |
teşekkür ederim.güzel kaynak.
|
ancak bulunduğum okulda trafik dersi bana verilmedi girmemin yasal olduğunu izah ettiğim halde idareci hayır kendi branşın değilse sınıf öğretmeni girer dedi.yeni bi yasa yönetmelik mi çıktı(bu arada trafik dersine idareci giriyo)
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:04. |