![]() |
arkadaşlar geçenler de yazdım ama tam cevap alamadım.egzersizimi başka okulda yapabilirmiyim.yani kendi okulumda yapmasamda başka okulda egzersiz yapma durumum varmı...kendi okulumda yapmak istemiyorum...başka okulda yapan varmı yada başka okullarda da yapılabilir diye yönetmelik yada yazısı olan varsa lütfen yollayın...
|
BAŞKA OKULDA
EGZERSİZ YAPMAN İÇİN, O OKULDA GEÇEÇİ OLARAK GÖREVLENDİRİLMEN GEREKMEKTEDİR , SAYGILARIMLA |
arkadaşım başka okulda egzersiz yapabilirsin mevcut imkanlar yoksa vede kendi okul müdürü ile il müdürünün onay vermesi kaydıyla. örnek başka okulda sınıf öğretmeni hakem belgesi var ama yapmıyor hakemlik bizim okulda takım çalıştırıyor
|
EGZERSİZ YAPACAĞIN OKULDA BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENİ YOKSA VEYA VAR AMA EGZERSİZ YAPMIYORSA SEN O OKULUN MÜDÜRÜ İLE GÖRÜŞÜP YAPABİLİRSİN KENDİ MÜDÜRÜNE SORMANA GEREK BİLE YOK BOŞ ZAMANLARINDA YAPMAK KAYDIYLA
|
Başka okulda egzersiz yapabilirsin bazı arkadaşlarımız yaptılar ordan biliyorum illa kendi okulunda yapacaksın diye birşey yok http://www.bedenegitimi.gen.tr/forum...ys/smiley1.gif |
evet yapabilirsin.eğer senin müdürün izin veriyosa baska okulda egzersiz yapmana ve diğer okulun müdürüde kabul ediyosa hiç bir sorun yok
ama kendi müdürün egzersizini onaylayacak...bende o sekilde yapıcam.. |
evet yapabilirsin,ancak o okula maaş ve üçret karşılığıgörevlendirilmen gerekir.aksi takdirde üçret alamassın.
|
istediğin okulda yapabilirsin.Ancak yapacağın okul müdürü onay vermesi lazım.Görevlendirmene gerek yok çünkü ekders oluruna bakılır bu gibi durumda ek ders olurunuda müdür yapacağına göre .iyi çalışmalar.
|
sevgili kardeşim: Eğer HERHANGİ BİR GÖREVLENDİRMEYLE BAŞKA BİR OKULA GİTMİŞ İSEN ETKİNLİK ÇALIŞMASINI O OKULDA YAPABİLİRSİN .ŞAYET HERHANGİ BİR GÖREVLENDİRME YOKSA ÇALIŞTIĞIN OKULDA YAPMAK MECBURİYETİNDESİN. KOLAY GELSİN
|
görevlendirme alırsan yaparsın alamazssan gene yaparsın ama ücret alamazssın... |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:13. |