![]() |
merhabalar
yeni atandım ilköğretime daha sonra liseye görevlendirme ile gönderildim bütün derslerim lise de buna göre 1: zümre ve kol faliyetlerimi hangi okulda gerçekleştireceğim 2: lisede benden önceki öğretmenin tuttuğu hesaplar kitaplar ne olcak benim bunlarla ilğili sorumluluğum nedir 3: voleybol takımı çıkarmak istiyorum ne yapmalıyım 1 den fazla çıkarabilirmiyim 4: tutmam gereken evraklar ve nasıl bunları öğrenebileceğim bir kaynak varsa cevaplarsanız ve ya yönlendirirseniz sevinirim |
Öncelikle hayırlı olsun. sırsıyla sorunuza cevaplar
1- zümre ve kol faaliyetlerinize lisede gerçekleştireceksiniz. 2- sizden önceki hesapların başlıklarına 2007-2008 olarak başlıkları atarsanız sizin için bir sıkıntı oluşturmaz. 3- Voleybol takımı çıkarabilirsiniz. Okul sporlarında yarışacaksanız bildiğim kadarıyla 1 tane takım çıkarıyorsunuz Ama egzersizlerinizde iki takım oluşutrabilir müsabakalara 1 takımla çıkarsınız. 4- Yıllık plan, günlük plan, zümre, spor kulübü vs. Bunların hepsi sitemizde vardır. Lisede görev yapan arkadaşlarımız ekisiğimiz yada hatalı bir bilgi var ise düzeltirlerse sevinirim,. |
hocam teşekkür ederim http://www.bedenegitimi.gen.tr/forum...ys/smiley1.gif
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 15:30. |