![]() |
geçen sene 4.sınıfı okutan arkadaşlar bize yıl boyunca hangi malzemeler gerekecek .yardımcı olursanız sevinirim. |
hocam ne gibi malzeme??? siz sınıf öğretmenimisiniz? daha açık yazarsanız sevinirim...
|
evet sınıf öğretmeniyim.bu sene 4.sınıfları okutacağım .yıl içinde gerekli olacak malzemeler mesela matematik dersiiçin ne hangi araç ve gereçleri aldırmalıyım. |
sene başında veli toplantısı yaparız alınması gerekenleri velilere bildiririz..bu ihtiyaçları sene içinde söylediğimiz zaman gereken önemi vermiyorlar. 4. sınıfı okutan arkadaşlar hangi malzemelerin gerekeceğini bilirler. yardımcı olurlarsa sevinirim
|
umarım sınıf öğretmenleri yardımcı olurlar size... ama bence bu durumu sorun etmeyin, çünkü dersler başlayınca rahatlayacaksınızdır... ne yapılması gerekiyorsa da velilerle ve öğretmenlerle iletişim kurarsınız, işbirliği yapıp üstesinden gelirsiniz...
selamlarımla.... |
teşekkür ederim
|
hocam umarım geç olmamıştır. bugün gördüm yazınızı. 4. SINIF MALZEMELERİ
TÜRKÇE kırtasiyekitap ve yardımcı kaynaklar 1-harita metod 80 sayfa çizgisiz türkçe sözlük ( sosyal ve türkçe ortak kullanım) imla kılavuzu(en az 2002 baskı) günlük deyimler ve atasözleri çizgili ödev formu MATEMATİK kırtasiye kitap ve yardımcı kaynaklar örüntü blokları, tangram,geometri tahtası kareli ödev formu cetvel takımı+geometrik şekilli cetvel 120 sayfa kareliharita metod (fen ve matematik ortak kullanım) SOSYAL BİLGİLER kırtasiye kitap ve yardımcı kaynak ---------- ilköğretim coğrafya atlası DİĞER 1 top 250lik A4 kağıdı yaprak test kırmızı kurşun kalem ürün dosyası 20 gram pritt sivri uçlu olmayan makas 6 lı keçeli kalem şeffaf gömlek dosya ( 10 adet) bant not: mevcut olan malzemeler alınmayabilir.. |
çok teşekkür ederim hocam ilk haftadan eksiklerimi tamamlamaya çalışıyorum.
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 09:21. |