![]() |
beden eğitimi kılavuz kitabı yayınlandımı acaba.kılavuz kitap elimize geçerse -ki geçersehttp://www.bedenegitimi.gen.tr/forum...ys/smiley7.gif- yıllık günlük plan yapmaya gerek varmı.bekliyellimi daha. bilgisi olan arkadaş varmı. kılavuz kitabı eline ulaşanlar varmı yada. |
bize gelmedi kılavuz kitap. garanti olsun biz yine uyapalım işimizi hazır edelim planları bir köşede saygılar. selamlar.
|
kılavuz kitap yok ve gelmeyecek bekleme
|
Arkadaşlar Cenk TEMEL Bey ( İ.Ö.G.M.) ile görüştüm, kıvauz kitap 2 ay içerisinde hazırl olacak dedim ama yıllık plan ve günlük plan yinede yapılacak dedi.
|
ARKADAŞLAR BEN 6.7.8. SINIFLARDA SEÇMELİ SPOR ETKİNLİĞİ DERSİNİ SEÇTİM .. BİR YIL BOYUNCA MASA TENİSİ UYGULAYABİLİR MİYİM? OKUL ŞARTLARI ANCAK BUNA MÜSADE EDİYOR... VE PLANINI NERDEN BULACAM YARDIMCI OLURSANIZ GERÇEKTEN ÇOK MUTLU OLACAM.... ORDU AKKUŞTAN MUHAMMET ....
|
bugün okulda öğretmen el kitapları dağıtıldı. tabiki yine beden eğitimi el kitabı yoktu. ayrıca masa tenisi eğer seçmeli dersler arasında yoksa şöyle bir yöntem izliyebilirsiniz.herhangi bir branştan (voleybol , basketbol vs.) planlama yapıp masatenisi işlersiniz. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:42. |